Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Konuşuyor. Ayrıntılar Haberimizde...

Başbakan Kemal diye yapılan tezahurata seslenen Kılıçdaroğlu, bu amacı gerçekleştirmek için çalışmalıyız dedi.

Dün gece bomba yüklü bir araçla saldırı oldu. 2 şehit 46 yaralı verdik. Hükümetsiniz ancak sorunları çözemiyorsunuz. Bu şehitlerin gazilerin hesabını vereceksiniz.Silahlar kamyonlarda dağıtılırken izliyorlardi bunun hesabı sorulmayacak mı? dedi
Bu memleketi bu hale kim getirdi. Sabah akşam CHP'yi suçluyolar. Bütün belalardan kendinizi sıyırıyorsunuz. Her şeyin altında siz varsınız ama suçu başkasına atıyorsunuz. 14 yıldır bu ülkeyi bu hale kim getirdi millete cevap vermek zorundasınız. 

KILIÇDAROĞLU'NUN DEĞİNDİĞİ BAŞLICA KONULAR ŞU ŞEKİLDE

1) Hükümet, yetkilerini anayasal sınırlar içinde kulanmalı
2) Ülkede yürütme organı görevini yapamaz hale geldi, hükümetin tüm gücü elinde tutması bunun başlıca etkisidir.
3) Yolsuzluklarla mücadele edilseydi böyle bir tablo ortaya çıkmazdı.

Ahlaki yozlaşma 14 yıldır hiç bu kadar yükselmemişti. Milletime sözüm söz, kul hakkı yiyenlerden hesap sorulmasını istiyorsanız, çözüm yolu CHP' dir. Bu islamiyete en büyük günahlardandır diyorsanız, gelin CHP'ye bu düzeni kökten değiştirelim.
Ahlak çok önemli bir kavram. Ahlak yozlaşırsa, ülke yozlaşır. Bunların siyasette ahlak kuralları yok. Siyasette ahlak kuralları çıkmalıi bu olursa Türkiye olur, dedi.

Hırsızların altına yattılar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politiklar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında "birilerinin önüne yatmış" ifadesinin yankıları dinmeden bu seferde AKP'liler için "Hırsızların altına yattılar mı yatmadılar mı?" diyerek sert söylemlerine devam etti.