Konya'da 'Gelecek'in aday adayları ortaya çıkıyor
banner121

YSK tarafından Cumhurbaşkanlığı ve TBMM 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağının ve seçim takviminin açıklanması ile birlikte Gelecek Partisi’nde başlayan Milletvekili aday adaylığı başvuruları 28 Mart'ta sona erecek.KONYA (İGFA) - Gelecek Partisi’nde Konya'da milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

TBMM 28. Dönem Konya Milletvekili aday adaylığı için Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Gelecek Partisi PYK Üyeleri Ömer Ünal, Prof. Dr. Ali Akmaz ve Hacer Filikçi Akın’ın yanısıra çok sayıda müracaat olduğu görüldü.

İŞTE GELECEK PARTİSİ’NİN TBMM 28. DÖNEM KONYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN BAZI İSİMLER

Hasan Ekici Ömer Ünal Prof. Dr. Ali Akmaz Hacer Filikçi Akın Mehmet Akif Tekdere Çağla Küçükdoğru Memili Atar Mehmet Özdemir Abdullah Sami Acar Mehmet Evren Bilal Dizbay Canan Kart Süleyman Özdemir Sedat Aydın Hasan Mutlu Hüzün Saz İbrahim Küçükçolak M. Ali Şahin M. Emin Özdemir Şevki Kılıç Reyhan Helvacı Büşra Şanlı Hüseyin Uçar Kübra Karakaya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.