MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu..

İşte Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları;

Aziz milletimizimin Ramazan'ı Şerif'i ni yürekten tebrik ediyorum. Ramazan'da kim yardım bekliyorsa elimiz uzanmalıdır. Ramazan huzur iklimi, bereket ayıdır. Tabiki içmemekle yememekle oruç tutmuş sayılmayız. Dilimiz ve bedenimiz aynı şevkle oruca katılmalıdır. Hem harama el sürüp hem de oruçtan bahsetmek inanç kıtlığıdır. Komşusu aç iken tok yatacak kadar şuurunu kaybetmişler için orucun bir anlamı yoktur. Ramazan ayında İslam ailemin kendini gözden geçirmesi en büyük dileğimizdir. Çünkü İslam toplumları sürekli geriye gitmektedir. Ortadoğu İslam'dan hızla uzaklaşmaktadır. Türkiye'yi de içine alan havza da zulmün egemenliğine neden olmaktadır. İslam aleminin nefesi tükenmiş, geriye saymaktadır. Birlik içinde bir gelecek aranıyorsa, cehalet prangalarını söküp atmak şarttır. İstersek hidayet ve haysiyetin ortak paydasında buluşarak zincirleri kırar, düştüğümüz buhrandan Allah'ın izniyle çıkarız. 
İstanbul'daki hain saldırıda 11 kardeşimiz şehit olmuştur.İstanbul'da patlayan bombalar Türkiye'nin tamamını hedef almıştır. Şehitlerimizin ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Türkiye felaketi yaşamaktadır. Ankarea'da başkanlık falı açanların bereketsizlik ve beceriksizliği gizlenemeyecek şekilde ortadadır. Karanlık bocaladığımız yok sayılamaz. Hükümet bir tek kişiye yeni koltuk aramaktadır. Yıldırım geçen hafta öyle bir yanlıpşa imza atmıştır ki, "Anayasa ne söylerse söylesin, fiili durumla anayasanın uyumlu hale getirilmesi şarttır" bu ucube sözler hukuku rafa kaldırmıştır. Sayın Başbakan'a bu hakkı kim vermiştir? Bir devletin hukuku ezilmiş ve dağılmışsa meşruiyeti kalır mı?

"NEREDE BU DEVLET, NEREDE BU HÜKÜMET?"

Türkiye yanarken sayın Erdoğan, Afrika'yı baştan sona gezmiştir. 20 Temmuz'dan bu yana büyükşehirler peş peşe bombalanmıştır. Bombalı araç Vezneciler'e kadar getiriliyor, bundan kimsnein haberi olmuyor. Bu nasıl bir devlet yönetimidir. İstihbarat'ın köküne kran mı girmiştir? Nerede bu devlet nerede bu hükümet? Masum insanlarımızı gözetleyen bir kamu kuruluşunun tehlikeleri görmesi gerekmektedir. Şehirlerarası yol kesip kontrolller yapanlar bombalı araç nasıl görülmedi? Her terör saldırısından sonra güvenlik toplantıları yapılır ve dağılır. Sonra taziye mesajları yağmur gibi yağar. Bedelini ödeyecekler, yarın çok leye gebe türünden sayısısz konuşmalar yapılır. Ama sonra hayaller yerini gerçeklere bırakır. Türk milleti yıllardır bir kısır döngünün içerisinde hapis kalmıştır.

"ASKERİN ELİN GÜÇLENDİRMEK İÇİN ELİMZDEN GELENİ YAPARIZ"

Bedeli şehit kanıyla ödenmiş bu aziz topraklarından pay isteyen kim olursa olsun sonu korkunç ve yok oluştur. Yurdumuza kasıt edenler önce bizim bedenimizi çiğneyecekler sonra da cehenneme kadar gidecekler. Terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız. Terörle mücadelede askerin elini güçlendirmek için elimizden geleni yaparız. PKK'nın bozguna uğradığını söyleyenler, terörü perdelemektedir.
Dini ve etnik hassasiyetleri kaşıyan yıkıcı terör algı ve bilinç altı operasyınlar acımasızca kullanılmaktadır. Bir asırlık zoraki dayatmayla inşa edilmek için sınırların yeniden çizilmesi asıl gündemdir. IŞİD, PKK YPG ve diğerleri hedeflenen harita değişimi için görevlendirilmişlardir. Büyük Ortadoğu Projesi'nin önünü açılmaktadır. BOP'un ana menüsünde Türkiye vardır. Menbiç'i IŞİD'ten temizlemek için başlatılan operasyon emperyalist bir komplodur. ABD'nin YPG'nin yalnizca Menbiç'i IŞİD'ten temizlenmek için savaştığı yalandır. Bu oyun hükümet tarafından görülmelidir. Türkiye bölgedren dışlanmıştır. AKP'nin dış politikasında kırılmadık hiçbir şey kalmamıştır. AKP Hükümeti söylediği tüm sözleri yutmuştur. Dış politikada dönüşüme acil ihtiyaç vardır. Hiçbir şer cephesine nifak tohumu ekilmesine izin vermeyiz, ülkeyi böldürmeyiz.

ALMANYA'NIN SÖZDE SOYKIRIM KARARI

Sözü geçen ülke olacağız dediler önümüze kara çaldılar, yüzleşme dediler tarihimiz yargıladılar, özürler dilediler, isyankaraları heyecanlandırdılar, en sonunda Almanya'nın kararına gelgitli cevap verdiler. Osmanlı imparatorluğu 1. Dünya Savaşı'na Almanya'nın müttefiki olarak girmişti. Ermeni çeteler birçok vatan yöresinde isyan ve terör olayaları meydana getirmiştir. Bu katliamlar karşısında bile Osmanlı'nın sakin davrandığı sabittir. Ancak terör olayları duramyınca Ermenilerin yeri değiştirilmiştir ve bu karar sonuna kadar doğru ve sonuna kadar da helaldir. Sözde soykırım korosunun iddia ettiğinin aksine 1,5 milyon ölmemiştir. Türk düşmanları şunu kafalarını iyice soksun ki Osmanlı ordusu katliam yapmamıştır. Kim ne söylerse söylesin Türk milletini sırtından vuranlara karşı alınan karar çok doğrudur ve çok şükür ki gereği yapılmıştır. Ermeni katliamları neden konuşulmaz? Türk ölünce sesi çıkmayanlar katil cezalandırılınca neden rahatsız olur? Tehcir yerindedir, bugün olsa yine kaçınılmazdır. Alman Parlamentosu soykırım  incelemesi yapmak istiyorsa, aynaya baksın. Hitler'i sinesinden çıkaran bir ülkenin insanlık dersi vermesi trajikomiktir. 

Türk olduğu söylenen bir kısım milletvekilinin evet demesi karşısında Sayın Erdoğanson derece haklı olarak en sert tepkiyi koymuştur. Bu sözleri biz söylemiş olsa ne ırkçılığımız ne kafatasçılığımız kalmış olurdu. Ancak iş kan tahliline kadar gidildiye, kimse laboratuvar analizinden kolay kolay çıkamayacaktır. Başbakan'ın Meclis kürsününden belgeleriyle Ermeni soykırımını anlatması istenen yandaş gazetecinin kan tahlili yapılacak mıdır? AKP'li soysuzun kan testi de yapılacak mıdır? Sayın Cumhurbaşkanı kan konusunda hakkınız var, ama gelin bu konuya çok girmeyin, kan lafını ağzınıza almayın, kanı bozuklardan temiz kan akmaz.

MHP ecdadına toz kondurmaz. MHP asil kanın Türklüğün damarlarında dolaştığına inanır. Biz tarihimizle onur duyarız. Allah'ın izniyle oyunları yine bozacağız. Bozguncuları yine hezimete uğratacağız. Oyunu Türklüğün asil ruhu bozacaktır. Oyun bozulacak MHP tepeden tırnağa temizlenecektir. Oyun bozulacak bizi durdurmaya çalışanlar kağıttan kuleler gibi devrileceklerdir.

Kaynak: Ajanshaber