MHP’nin genel başkan adaylarından Koray Aydın, olağanüstü kurultay kargaşasıyla ilgili dün yaşananlar hakkında Meral Akşener’e yüklendi. Koray Aydın, "Oradan erken ayrılmışız gibi bir imaj yaratılması yürütülen mücadeleye gölge düşürmek anlamına gelir. Bu üçümüze de haksızlıktır" ifadesini kullandı.

NTV'ye konuşan Koray Aydın şöyle konuştu,

"Partimizin genel başkanın yaptığı açıklamalar üzerine benim yorum yapmama ihtiyaç olmadığı kanaatindeyim. Kendi durumuna göre olayları anlatmış görünüyor.

Yaşananlar demokrasi mücadelesi
Ben dün orada yaşananları demokrasi mücadelesi olarak görüyorum. Çünkü oraya binlerce insan koşarak geldiler. Bunlar hareketin temsil yerinde olan arkadaşlarımız. Bu demokrasi mücadelesine destek veren binler vardı orada. Bir amaç uğruna fedakarlık yaparak oraya gelen bu arkadaşlarımızın demokrasi mücadelesini yürekten kutluyor, tebrik ediyorum.

Meral Hanım mutabakatımız dışında davrandı
Meral Hanım’ın demiri tutarak 'Bir karar gelinceye kadar ben buradan ayrılmayacağım, hadi gelsinler ayırsınlar' şeklindeki sözleri bizim mutabakatımızın dışındadır. Kendisinin bizden ayrıştırarak izlediği bir yol.