Gelecek sezon için önemli kararlar almak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, Galatasaray ile karşılaşacakları Türkiye Kupası finalini bekliyor.

Antalya'da 26 Mayıs'taki kupa maçı sonrası 27 Mayıs'ta İstanbul'da Pereira ile bir araya gelecek olan Fenerbahçe yönetim, Portekizli teknik adam için kesin kararını bu tarihte vermeyi planlıyor. Türkiye Kupası'nın kazanılması halinde Pereira'nın kalma ihtimali az da olsa artacak. Aksi halde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Portekizli hocayla yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FenerbahçeRobin van Persie için de kesin kararını verdi. Hollandalı oyuncunun son haftalarda artan formundan dolayı takımda kalmasına karar verildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın Luis Nani'yi de Çin'e satma kararı aldığı öğrenildi. Nani'nin yerine Feghouli'yi düşünen yönetim bu kez nokta transferler yapmayı planlıyor.

GÖKHAN & TOPAL İLE MASAYA OTURULACAK

KadlecSparta Prag ile anlaşırken, Fenerbahçe Yönetimi, Meireles, Mehmet Topuz, Fabiano, Ba, Alves, Caner Erkin, ve Markovic'le de yolları ayıracak.

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile kupa maçının ardından 27 Mayıs'ta bir görüşme gerçekleştirilecek. Sarı-LacivertlilerPereira'nın durumunun netleşmesinin ardından gelecek sezonun yapılanması için de düğmeye basacak.