Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçları 26 Nisan Salı günü 21:45'te Manchester City ve Real Madrid maçı ile başlıyor. PSG'yi eleyen Manchester City ve Wolfsburg'u eleyen Real Madrid bugün Manchester City'nin evinde karşı karşıya geliyor. Maç Türkiye saati ile 21:45'te TRT 'den yayınlanacakken Cüneyt Çakır bu maçı yönetecek. 

27 Nisan Çarşamba günü ise Atletico Madrid - Bayern Münih maçı heyecanla bekleniyor. Çeyrek finalde Barcelona'yı eleyen Atletico Madrid, Benfica'yı eleyen Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. 

Rövanş müsabakaları ise 3-4 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

TSİ 21.45 başlayacak UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarının programı şöyle:

26 Nisan Salı:
Manchester City (İngiltere)-Real Madrid (İspanya)
27 Nisan Çarşamba:
Atletico Madrid (İspanya)-Bayern Münih (Almanya)


Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının şireli mi şifresiz mi kanaldan yayınlanacağı resmen açıklandı. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları şifresiz mi?

TRT ve Tivibu platformu’ndan yayınlanan karşılaşmalarda hangi maçların açık kanalda, hangi maçlarını şifreli Tivibu platformunda yayınlanacağı açıklandı.

Buna göre, Şampiyonlar Ligi’nde 26 Nisan Salı günü oynanacak Manchester City – Real Madrid karşılaşması TRT 1’den yayınlanırken 27 Nisan Çarşamba günü oynanacak Atletico Madrid – Bayern Münih karşılaşması ise Tivibu’dan ekranlara gelecek.