Fatih Terim önderliğindeki milli takımımız Fransa’da düzenlenen EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçında Hırvatistan karşısında sahaya çıkıyor. 12 Haziran Pazar günü saat 16.00’da Paris’te bulunan Parc des Princes stadında oynanacak maç; maç öncesi, devre arası ve maç sonrası özel yayınları, röportajları ve yorumcularıyla TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. 

EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na en iyi üçüncü olarak katılan milliler; D grubunda İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. Pazar günü ilk maç için Hırvatistan karşısında sahada olacak milliler 78 milyon için ter dökecek. 

Deneyimli Spor Spikerleri, TRT 1 ekranlarında maçları yorumlayacak!

Hüseyin Ersin Düzen, Yalçın Çetin, Levent Özçelik, Erdoğan Arıkan, Kemal Kerem Öncel, Alper Bakırcıgil ve Himmet Hünkar Mutlu gibi deneyimli spor spikerleri, TRT 1 ekranlarında maçları anlatacak ve yorumlayacak. İstanbul’dan Cüneyt Kıran, Alp Pehlivan, Serkan Akcan Melih Gümüşbıçak, Ali Gültiken, Fransa’dan Oğuz Çetin, Serdar Dayat ve Hikmet Karaman, yorumları ve tahminleri ile şampiyonaya renk katacak.

Maç Öncesi, Devre Arası ve Maç Sonrası özet ve yorumcuları ise Yusuf Kenan Çalık, Giray Bulak ve İlker Yağcıoğlu olacaklar.