Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor'u 4-2 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından söylemelerde bulundu.

 

 

Maçı değerlendiren Avcı, "Çok kolay top kayıpları yaptık ve o surattan %51, %52 ile topa sahip olduk. Devreye 2-0 gibi bir neticeyle girmek, hareketli reyin ve topa dokunmadan ilerleyen oyuncu olarak Robinho ilk golde. 2. golde de doğru bir organizasyon. Clichy ilk kez gol attı, onu da tebrik ediyorum. 2. golde de duran topun devamında 3-0. Oyunu tamamlamamız gereken bir an ve fertsel kusurlar. Trabzon her zaman güç dış saha. Yeniden de oyunun içinde olduk. Geçişlerde top kayıpları yaptık. Bugün Robinho ile maçına çıktı, yüksek şiddetle en fazla koşu yapan oyuncu. Emre Belözoğlu en fazla mesafe kat eden oyuncu. Yaşlı olmamıza karşın rakipten fazla koştuk" diye konuştu.

"İKİ YENİ TRANSFERİMİZ VAR"

 

 

Elia ve Arda'nın oynamasına değinen teknik adam, "2 yeni transferimiz var, Elia ve Arda. İlk yarıda onlardan yararlanamadık. Bu zaferin daha kıymetli olması için Kasımpaşa maçına hazırlanacağız" dedi.

Şampiyonluğa odaklandıklarını kaydolan alıştırman, "Doğru bir misal oluyoruz, iyi bir kulübüz. Miniklikten beri sanki birlikte geliştiğimiz bir gidişat var. Bu yıl kitlendiğimiz nokta yalnızca şampiyonluk" ifadelerini kullandı.