2009 - 2011 yılları arasında Fenerbahçe'de oynayan Brezilyalı sol bek Andre Dos Santos, Boluspor'un yeni yıldızı oldu. Boluspor'da Fuat Çapa'nın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Boluspor, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Andre Dos Santos'u renklerine bağladı. Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, çok sayıda yönetici, taraftarlar katıldı.

İmza sonrasında konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, "Hocamız Fuat Çapa'nın isteği doğrultusunda herkesin tanıdığı Andre Santos ile sözleşme imzalıyoruz. Belki de Boluspor tarihinin en yıldız transferi. İnşallah iki yıl boyunca bize çok faydalı olacaktır. Bu transfer hepimize hayırlı olsun. İnşallah Boluspor'da Santos'la beraber güzel günler görür" diye konuştu.

Santos ise, "Türkiye'ye döndüğüm için ve Boluspor ile imzaladığım için mutluyum. Bu projede olmak benim için çok güzel. Benim, başkanımızın ve hocamızın hedefi Süper Lig'e çıkmak. Oynadığım kulüplerde hep elimden geleni verdim. Şimdide elimden gelenin fazlasını yapacağım. Boluspor taraftarlarına bana verdiği destekleri için teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan Boluspor taraftarları Dos Santos'la fotoğraf çektirebilmek için birbiriyle yarıştı.