İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da top koşturan Arda Turan için transfer iddialarını dozajını arttırmaya başlarken, A Milli futbolcu ile birçok dev takımın adı geçiyordu.

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Ada basınından Guardian'a kısa bir açıklama yaparak Arda'nın Barcelona'da mutlu olduğunu ve takımda kalacağını kaydetti.

Ahmet Bulut açıklamasında, "Arda'ya bir ilginin olması normal Barcelona'dan ayrılacağına yönelik çıkan dedikodular doğru değil, kulübünde mutlu..." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon başında 41 milyon euroya Barcelona'ya transfer olan 29 yaşındaki futbolcu için Chelsea, Arsenal, Borussia Dortmund gibi büyük takımların devreye girdiği; Katalan ekibinin 25 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında bu transfere izin vereceği iddia ediliyordu. Ahmet Bulut da açıklamalarıyla diğer takımlara kapıları kapatmış oldu.

Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 6 ay futboldan uzak kalan Arda Turan, ligin ikinci devresinde Barça'nın formasını toplamda 25 kez giyerken 2 gol atıp 4 de asist yapmıştı.