İSTANBUL VALİLİĞİ STADIN AÇILACAĞI GÜN YAŞANACAKLAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

İşte İstanbul Valiliğin'den yapılan açıklama:


"İlimizde faaliyet gösteren spor kulüplerinin müsabakalarını gerçekleştirdikleri stadyumlarda alınan ek tedbirler çerçevesinde; Recep Tayyip Eedoğan, Vodafone Arena ve Başakşehir Fatih Terim Stadyumlarında gerçekleştirilecek Spor Toto Süper Ligi müsabakalarında, müsabaka günleri tedbir saati ile müsabaka bitiminden bir saat sonrasına kadar trafiğe kapatılacak olan yollar aşağıda belirtilmiştir.

Vodafone Arena Stadyumu;

"Dolmabahçe Caddesi Akaretler Kavşağından Kadırgalar alt ışıklara kadar trafiğe kapatılacak, trafik akımı Akaretler Kavşağından Dolmabahçe istikametine verilmeyecektir. Süleyman Seba Caddesinden Bayıldım Caddesi stadyum arkasına yönlendirilecektir.
"Kadırgalar Caddesi Bayıldım Caddesine kadar trafiğe kapatılacak, Kadırgalar Caddesi girişine Meclisi Mebusan Caddesinden gelen trafik akımı stadyum arkasına verilmeyerek Beşiktaş istikametine yönlendirilecektir.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu;

"Tepebaşı Caddesi trafiğe kapatılacak, trafik Tarlabaşı Caddesinden Unkapanı istikametine yönlendirilecektir.
"Refik Saydam Caddesinden Tepebaşına gelen trafik Tepebaşı Caddesine gönderilmeyerek Taksim istikametine yönlendirilecektir.
"Neva Sokak trafiğe kapatılacak, trafik stadyum yönünde verilmeyerek Dolapdere ve Piyalepaşa istikametine yönlendirilecektir.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu;

"Hürriyet Bulvarı (Oyakkent Kavşağı) Ertuğrul Gazi Caddesi kesişiminden Hürriyet Bulvarını takiben stadyumun üst girişine kadar olan kısım trafiğe kapalı olacaktır' dendi.