Nani'nin formasını alan bir Trabzonspor taraftarı Trabzonsporlu diğer taraftarlar tarafından tartaklandı ve linç edilmeye kalkışıldı. Robin Van Persie'nin 61. dakikada attığı frikik golü taraftarı daha da sinirlendirirken maçtaki pozisyonlardan ve enstantanelerden çok olaylar konuşuldu. 

HAKEM'E SALDIRI
Karşılaşmanın son dakikalarında bordo mavili tribünlerden biri sahaya girerek yardımcı hakem Volkan Bayarslan’a saldırdı. Kırmızı montlu saldırgan güvenlik görevlileri tarafından Volkan Bayarslan’ın üzerinden zorlukla alındı.

Yaşanan kötü olaylar sonrasında polise teslim edilen ‘kırmızı montlu saldırgan’ karakola götürüldü. Saldırgan hakkında yasal işlem yapılacak.

NANİ'NİN FORMASI OLAY ÇIKARDI
Fenerbahçeli Nani'nin forması Trabzonspor tribünlerini karıştırdı. Maç çıkışında Nani'nin formasını alan bir Trabzonspor taraftarı linç edilmeye kalkışıldı. Formayı alan kişinin üzerine bir çok taraftar yürümeye kalkınca, güvenlik görevlileri olayı yatıştırmakta zorlandı. Taraftar daha sonra formayı Nani'ye geri verdi.

ONUR KIVRAK VEDA MI EDİYOR? 
Onur Kıvrak yaşanan olayların ardından formasını ve eldivenini saha kenarını koyup "Benden bu kadar..." dedi. Onur Kıvrak daha önce de benzer durumlar ve gerginlikler sebebiyle futbolu bırakma noktasına geldiğini açıklamıştı. 

Trabzonspor’u başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, olaylı maçı ardından soyunma doasına giderken formasını çıkarıp sahanın kenarına bıraktı. Trabzonsporlu futbolcu eliyle de ‘bitti’ işareti yaptı. Onur Kıvrak’ın bu hareketi, Trabzonspor defterini kapattığı yorumlarına yol açtı. Sahaya giren taraftarlardan birinin Onur Kıvrak’a da saldırmaya çalıştığı görüldü.

VİTOR PEREİRA'DAN AÇIKLAMA
"Trabzonlu futbolcular bu baskı altında nasıl oynuyor, bilmiyorum. Taraftarları kendi takımlarını da riske atıyorlar." diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, sözlerine şöyle devam etti. "Aslında bu akşam olanlar futbol değil. Son derece üzücü görüntülerdi." 

Süper Lig’de oynana Trabzonspor – Fenerbahçe maçında 89. dakiakda yaşnan olaylardan sonra TFF’nin hukuk organları harekete geçti. Saha olayları nedeniyle PFDK’ta sevk edilmesi kesin olarak gözüken Trabzonspor’a rekor bir cezanın verilmesi bekleniyor.

SPOR Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı, müsabakanın 89’uncu dakikasında çıkan olaylar yüzünden tatil edildi.

SAHAYA KOLTUKLARI SÖKEREK ATTILAR
Fenerbahçe’nin 4-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 88’inci dakikasında Trabzonsporlu taraftarlar, Onur’un koruduğu kalenin arkasındaki tribünden sahaya söktükleri koltuklarla yabancı maddeleri atmaya başladı. Ardından da tribünden prnetosto sesleri yükseldi.

HAKEME SALDIRDI
Bu arada kale arka tribünden sahaya atlayan bir taraftar, çizgi hakemi Koray Gençerler’e saldırıp tekme ve yumruklamaya başladılar. Güvenlik güçleri ve görevliler, hemen taraftarın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdiler. Bu arada karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım, müsabakayı durdurdu. Güvenlik güçleri de tribünün önüne dizilerek set oluşturdu. Hakemler ve 2 takımın futbolcuları koşarak soyunma odasına gitti. Minik bir taraftar ise güvenlik güçlerinin korumasında sahanın içerisinden olay yerinden uzaklaştırıldı.

ONUR SAHADA FORMA VE ELDİVENLERİNİ BIRAKTI
Yaşanan olaylardan sonra Trabzonspor kaptan Onur Recep Kıvrak ise eldiven ve formasını saha kenarına bırakıp soyunma odasının yolunu tuttu.

MAÇ BAŞLARI SAHAYA AYAKKABI ATILDI
Karşılaşmanın başlama düdüğünün hemen ardından Volkan Demirel’in koruduğu kalenin arkasında bulunan taraftarlar sahaya yabancı maddeler attı. Bordo mavili taraftarlar ayıca 24'üncü dakikada yenilen golden sonra Volkan Demirel’in bulunduğu kaleye bozuk paranın yanı sıra bir de spor ayakkabısı attılar. Taraftarların tepkisi karşılaşmanın ikinci yarısında da devam etti.

"ŞİKE VAR KUMPAS YOK" PANKARTI
Trabzonsporlu taraftarlar, maçın başlama düdüğüyle birlikte 2010-11 sezonundaki şike süreciyle alakalı olarak maraton tribününde dev bir pankart açtı. Pankarta, “Unutturamazsınız, susturamazsınız, yıldıramazsınız, şike var, kumpas yok” ifadeleri yer aldı.

2000 GÜVENLİK GÖREVLİSİ
Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada 1600 polisin yanı sıra 400 de özel güvenlik görevlisi görev yaptı.

TARAFTAR HAMİ’Yİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçe’nin 4'üncü golünün ardından bordo mavili takımın teknik direktörü Hami Mandıralı’yı istifaya çağırdı. Tribünlerden ‘Hami istifa’ sesleri yükselirken, Hami Mandıralı’nın kulübede bir hayli üzgün olduğu görüldü. Bir grup taraftar ise sahaya arkasını dönerek uzun süre alkış tuttu.

TRABZONSPOR TARAFTARI NANİ'NİN FORMASINI ALDI
Bir Trabzonspor taraftarı, karşılaşmanın 75’inci dakikasında oyundan çıkan Fenerbahçeli oyuncu Nani’nin formasını aldı. Bu durum bordo mavili taraftarların tepkisini çekerken, aynı tribünde yer alan taraftarlar şahsın elinden formayı alarak sahaya fırlattı. Gerginliğe sebep olan kişiyi ise güvenlik güçleri taraftarların arasından güçlükle alarak uzaklaştırdı.