Devler Ligi Finali İspanyolların çarpışmasına sahne oluyor, heyecanı TRT 1 ekranlarında yaşanıyor. İki İspanyol devi Real Madrid ile Atletico Madrid ekipleri şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Yarı finalde Bayern Münih’i eleyen Atletico Madrid ile Manchester City’i eleyen Real Madrid, 2 yıl aradan sonra tekrar Şampiyonlar Ligi Finali maçında karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi Finali Real Madrid - Atletico Madrid maçı 28 Mayıs Cumartesi akşamı 21.45’te, Ersin Düzen’in sunumu ile TRT1'den canlı yayınla ekrana geliyor. 

Atletico Madrid 2 yıl önce karşılaştığı Real Madrid’den rövanşı alabilecek mi? 

İki yıl önce de Şampiyonlar Ligi Finali’nde karşı karşıya gelen iki takımın normal süresi 1-1 sonuçlanan mücadelesi, Real Madrid’in uzatma dakikalarında bulduğu 3 gol ile 4-1 sonuçlanmış ve Real Madrid zafere ulaşan taraf olmuştu. Diego Simeone’nin Atletico Madrid’in başına geçtiğinden beri final oynamaya alışan Atletico, Simeone liderliğinde çeyrek finalde Barcelona, yarı finalde ise Bayern Münih’i elemiş, 2 yıl aradan sonra tekrar finalde Real Madrid’in rakibi olmayı başarmıştı. Diğer tarafta ise efsane futbolcu Zinedine Zidan önderliğinde çeyrek finalde Wolfsburg’u, yarı finalde ise Manchester City’i deviren Real Madrid kupayı 11. Kez müzesine götürmek için sahada olacak. 

İspanyolların damga vurduğu 2016 senesinde Avrupa’nın en büyüğü kim olacak? 

Dünyaca ünlü futbolcuları kadrosunda bulunduran iki İspanyol devinin Şampiyonlar Ligi Finali’ndeki heyecan dolu mücadelesi naklen TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Final heyecanına ortak olmak için TRT 1’de olmaya devam edin.