Bursa'da İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivas Belediye Spor maçı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’u antrenmanda ziyaret etti.BURSA (İGFA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden İnegölspor, 15. Haftada deplasmanda Sivas Belediye Spor’un konuğu olacak. Zorlu karşılaşma öncesi yeni tesislerde hazırlıklarını sürdüren Bordo Beyazlıları, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki heyetle birlikte antrenmanda ziyaret ederek başarılar diledi.

Sporcu ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Taban, zorlu günlerden geçtiklerini belirterek, "Sakatlarımız ve eksiklerimiz var. Şu anda gördüğüm kadarıyla altyapıdan oldukça fazla oyuncumuz var. Her şerde bir hayır vardır. Genç kardeşlerimiz inşallah kendilerini hem gösterirler hem de takımımıza katkı sağlarlar. Devre arasına 5 hafta aldı. İnşallah bu süreçte eksiklerimize rağmen alabildiğimiz kadar puanlar alırız. Devre arasında takımımıza yapılacak takviyelerle inşallah daha iyi noktalara geliriz. Ben sizlere Sivas maçında başarılar diliyorum” dedi.

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise ziyaretleri için İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, meclis üyeleri ve AK Parti yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Ziyarette Başkan Taban sporculara tatlı ikramında da bulundu.