Bursa Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız futbol takımı Kırklareli’nde düzenlenen futbol müsabakalarında Tekirdağ’ı yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.BURSA (İGFA) - Kırklareli’nde düzenlenen Türkiye genç kızlar futbol yarışmalarında Bursa’yı temsil eden Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, son maçında Tekirdağ temsilcisini 9 – 0 yenerek 17-20 Şubat'ta yapılacak Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazandı.

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız futbol takımı Beden Eğitimi öğretmeni ve takım sorumlusu Özgür Polat, Yıldırım'da 12 yıl önce kızları spora yönlendirmek için kurdukları kız futbol takımının disiplinli ve özverili çalışmalar sonucunda bugünlere geldiğine dikkati çekti.

"‘Genç Kızlar’ kategorisinde 10 yıldır Bursa Şampiyonu olan takımımız başarılı çalışmalarına devam edecektir" diyen Polat, "Yıldırım'da kızlardan oluşan bir futbol takımı kurmak hiçte kolay olmadı. Takımdaki her öğrencimizin ayrı bir hikayesi var. Gelinen son noktada ise Milli takıma seçilen 2 öğrencimiz bulunmakta ve hedefimiz Türkiye Şampiyonluğudur" diye konuştu.