Özbek'in açıklamaları şöyle:
65 milyon Euro'luk UEFA sınırlamasının altında bir bütçe yapmak zorundayız. Diğer takımların bu kadar bütçesi yok. Biz 65 üzeri değil, 45 milyon Euro'ya göre takım kuracağız. Gelenler gidenler buna göre şekillenecek. Bütçeleri düzeltmeye mecburuz. Sancılı bir süreç olacak.
CAS'ta kazanılan davalar oldu. Cezayı kaldırmak için yüzde 1 şansım olsa bile onu zorlarım. İyi bir savunma hazırladık. 1 yıllık cezayı almayabilirdik. 'CAS'a başvurma ceza artabilir' diyenler oldu. Duruşma perşembe günü Paris'te yapılacak. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un dosyaları üzerinden de faydalanacağız.
GS Storelar zarar ediyordu. Kampanyalarla ciddi kara geçtik.Taraftarımızın aidiyet duygusu çok yüksek. Bileklik almaya gelenler storelerden alışveriş yaparak ayrıldılar. Kara geçmemizde büyük katkısı oldu. Avrupa pazarını büyütmek için çalışıyoruz.

YÖNETİCİLER HESAP VERMELİ

Bütçe dışı harcamalardan yöneticilerin sorumlu tutulması fikrini destekliyorum. Kontrolsüz ve sınırsız harcama yetkisinin Türk futbolunda yaşattığı sıkıntılar ortada. Gerçeklerle yüzleşmek, harcama yetkisi verilenler bütçe dışı borçlanmalarda hesap vermeli."

TRİBÜNLER YİNE BİRLEŞEBİLİR

Türkiye Kupası finalini, G.Saray ve F.Bahçe taraftarının bir arada izlemesi güzeldi. Ben 50 yıldır tribünleri bilirim. Beni geçmişe götürdü. Futbola renk getirdi. Hep böyle olmalı, bunun için uğraşmalıyız.

BİR YÖNETİCİ DAHA BIRAKIYOR

G.Saray'da yönetim içinde yaşadığı fikir ayrılığından dolayı sıkça eleştiriler yapan Fatih İşbecer'in yakın arkadaşı Selim Arda Üçer de bugün başkanın isteğiyle istifasını yönetim kuruluna sunacak. Yönetimden daha önce de Cüneyt Tanman, Tayfun Demir ve Fatih İşbecer istifa etmişti.