Süper lig takımlarında Eskişehirspor golcüsü Emre Güral, kulübüyle olan sözleşmesini tek taraflı fesh ettiğini açıkladı.

Yıldız oyuncu sözleşme feshi ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

“Herkese merhabalar. Bugünden itibaren tek taraflı olarak sözleşmemi fes etmiş bulunmaktayım. Maalesef bu sezon bana verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Ben ona rağmen tüm gücümle katkı sağlamaya çalıştım, küsmedim etmedim. Yaklaşık 1 ay önce federasyona başvurdum. Beni bu 1 ay içinde ne yönetimden nede klüpten kimse aramadı. Kimse danışmadı, kimse uzlaşmak için yaklaşmadı. Dün ödeme için federasyonun belirlediği ödeme gününün son günüydü beni hiç arayıp sormadılar ve ödeme yapmadılar. Ben buna rağmen klübe gittim ve konuştum. Uzlaşmak istediğimi belirttim ama yine de olumlu bir cevap alamadım. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Takım arkadaşlarım, hocalarım ve şehirdeki taraftarlar için üzgünüm. Ben uzlaşmaya çalıştım ama teklifimi kabul etmediler. Benim de bir ailem, 2 çocuğum var. Aylardır sıkıntı çekiyoruz fakat ben takıma katkı sağlamaya çalıştım.

Herşeye rağmen en üst performansımı göstermeye çalıştım tutulmayan sözlere rağmen. Son 5 maçta takıma kümede kalması için hocamızın şans verdiği zamanlar en iyi şekilde mücadele ettim. Şimdi de kalan maçlarda yardımcı olmak istiyordum ama hiçkimse beni aramadı ve çözüm aramadılar. Başkan veya yöneticiler aramadı. Bu yüzden bana sözleşmeyi fes etmekten başka çare kalmadı. Böyle bir şeyin doğumgünümde olması da ayrı bir üzücü. Bana bu zamana kadar destek olan başta Eskişehirspor taraftarı, hocalarım ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben böyle bir şeyin olmaması için mücadele verdim fakat mecbur kaldım. Herkesin hakkını helal etmesini temenni ediyorum. Naçizane hakkım var ise hepsi helal olsun. Eskişehir’i ve Eskişehirspor’u asla unutmayacağım.”