Süper Lig'in yeni ekiplerinden Karabükspor, Galatasaray'ın eski stoperi Dany Nounkeu ile anlaşma sağladı. Kardemir Karabükspor'un Başkanı Ferudun Tankut transferlerle alakalı olarak önemli açıklamalarda bulundu. 'Bu sene ligde tutunabilmek bizim için başarı olacak' diyen Tankut, 'yer ve nokta hiçbir şekilde önemli değil. Önemli olan ligde kalabilmek. Bir taraftan sanayiyi ve sermayeyi, bir taraftan da emeğin gücünü temsil ediyoruz. Şehrimiz küçük ama yüreklerimiz büyük. Kardemir Karabüksporumuz ligde herkesin korkulu rüyası olacak. Bu konuda hiç endişeniz olmasın." diye konuştu.
 
'İshak Doğan ile görüştük'
 
Bütün sıkıntılara rağmen iyi bir kadro kurmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Tankut, şu anda mümkün mertebe bonservisi elinde olan futbolcular üzerinde durduklarını vurgularken de şunları söyledi:


"Kiralık futbolcular da olabilir. Şartlarımızı zorlayacağız. Trabzonspor'ya 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan İshak Doğan ile görüştük. Trabzonspor, İshak Doğan'a (Kendine kulüp bul) diyor. İshak Doğan da, (Benim 2 yıllık sözleşmem var, 4.5 milyon TL alacağım var) diyor. Eğer Trabzonspor onun talep ettiği rakamı verir, İshak Doğan sözleşmesini feshederse, bizde oynamasını uygun gördük. Kendisi de bunu çok arzu ediyor. Karabüksporda kendisini tekrar ispat edeceğini düşünüyor ve biz de aynı fikirdeyiz."
 
'Dany kampa katılacak'
 
Bursaspor'un defans oyuncusu Dany ile de görüştüklerini söyleyen Başkan Tankut, bu konuda şu bilgileri verdi: "Dany, ülkesi Kamerunda olduğu için bize Bursaspor'la görüşme ve protokol yapma yetkisi verdi. Büyük bir ihtimalle 7 Temmuzda başlayacak olan kampımıza katılacak. Bütün hedefimiz şu anda 12 olan futbolcu sayımızı 20ye çıkartmak. Kampta da eksik gördüğümüz mevkilere 4-5 oyuncuyu takviye etmek istiyoruz."