Galatasaray eski başkanlarından Faruk Süren, sarı kırmızılı camianın içinde bulunduğu durumla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başkan Dursun Özbek'in seçim kararı olması gerektiğini savunan Faruk Süren, "G.Saray başkansız kalmaz. Galatasaray başıboş bırakılmaz kesinlikle. Tabi bir şeyler olacak. Zaman gerekiyor, muhakkak bir şeyler olacak." dedi.

Faruk Süren, "Dursun kendi istedi bunu, kötü gidişe de çözüm bulamadı. Teknik direktör bulamazlar zaten, kim gelir. 5 tane değişik teknik direktörle sahaya çıktık. İşte ondan bulamazlar" dedi.

"BANA TEKLİF GELMEDİ"
Dursun Özbek’ten yeni Sportif AŞ yönetimine girmesi yönünde bir teklif almadığını belirten Faruk Süren, “Bana gelen herhangi bir teklif yok ama bence böyle bir şeyin tatbiki mümkün değil. Başkanın bir olağanüstü seçim yapması ve kadrosunu değiştirmesi lazım. Sportif AŞ’nin yönetim seçimi ayrı yapılmasına ve genel kurulun burada oy kullanamamasına rağmen Özbek’in olağanüstü kongrede üyelere ‘Sportif AŞ’de şu isimlere görev vereceğim’ demesi bir anlamda genel kuruldan onay görmesi lazım. Bu isimleri paylaşmakta yarar var. Daha sağlam bir yapı kurulur. Yoksa değiştireyim, onu getireyim, bunu getireyim ile olmuyor” dedi.