Sofiane Feghouli transferini bitirme aşamasına getiren Fenerbahçe’de sezonun ikinci bombası yavaştan duyurulmaya hazırlanıyor.
Daniel Agger. Sarı-Lacivertliler, kulübü Brondby ile olan sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek 31 yaşındaki stoper ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. Kanarya, Agger’i, senelik 2.5 milyon Euro kazanan ve kupa finalinin ardından takımdan ayrılacak olan Alves’in yerine transfer etmeyi planlıyor. Danimarkalı yıldız oyuncu, Portekizli oyuncudan daha ucuza bitecek. Fenerbahçe bu transfer için bonservis ödemeyecek. Sarı-Lacivertliler Agger ile yıllığı 2 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşmeye imza atacak.

SOLAK STOPER

Fenerbahçe bu transfer ile stoper bölgesini Alves’den daha ucuza ancak ondan çok daha iyi bir isimle takviye etmiş olacak. Agger’in en büyük artısı, bu sezonun yıldızı olan Simon Kjaer ile Danimarka Milli Takımı’nda yıllarca birlikte oynamış olması ve birbirlerini çok iyi tanıyor olmaları. Bu transferle birlikte sol stoperde, sol ayaklı bir isim görev yapıyor olacak. Daniel Agger aynı Bruno Alves gibi güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti ve etkili frikikleriyle dikkat çekiyor.

GİDERAYAK MERT ZEYBEK'İN AYAK BAĞLARINI KOPARTTI!

Alves geldiği günden beri yaptığı bireysel hatalarla taraftarlara saç-baş yolduruyordu. Bu sezonu biraz daha iyi geçirse de son haftalara damga vurmayı başardı. Başakşehir karşısındaki kötü futbolu ve hataları mağlubiyetei belkide şampiyonluğa mani oldu.. Bu maçtan 5 gün sonra ise idmanda Uygar Mert Zeybek’e çok sert bir müdahalede bulunarak genç oyuncunun ayak bağlarını koparttı. Bu hareketiyle takım arkadaşlarını bile çıldırttı.