Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın: '' Ağlaya ağlaya şampiyon oldular'' sözleri üzerine Fikret Orman: '' Yani diyecek bir şeyi yok o da mazeret diye bunu söylüyor. Ben zaten bir sene önce Aziz Bey'in tarzını 16 yaşımda bıraktığımı söyledim.'' dedi.

"Ne diyeyim ya... Aziz Bey de ne desin adam... Yani diyecek bir şeyi yok o da mazeret diye bunu söylüyor. Ben zaten bir sene önce Aziz Bey'in tarzını 16 yaşımda bıraktığımı söyledim. Benim misketim daha büyük. Benim babam senin babanı döver."

Yeni sezonda şampiyon takımdan 3-4 futbolcunun gideceğini söyleyen Orman, 3-4 futbolcuya yakında yeni futbolcunun gelebileceğini sözlerine ekledi.

"HADDİ DEĞİLDİR"

Gomez'in "Avrupa için güçlü bir takım kurulursa kalmak isterim" şeklindeki açıklamaların sorulması üzerine Fikret Orman, "Kendisine de söyledim, size de söyleyeyim. Beşiktaş başarılı olmak için takım kurar. Bir oyuncu kalsın veya gitsin diye stratejisi olmaz. Hiçbir oyuncunun haddi değildir Beşiktaş'ın kadrosuyla ilgili görüş ve öneri bildirmek. Olacak iş değildir yani. Tercüme hatası olduğunu düşünmek istiyorum. Söylenmemiş kabul ediyorum" dedi.