Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında TT Arena'da oynanacak olan Galatasaray Çaykur Rizespor maçı bugün saat 20:45'te başlayacak. ATV Ekranlarından naklen yayınlanacak olan maç Türk Telekom Arena'ya avantajlı skor ile gelen Galatasaray ve Rizespor arasında kıran kırana bir mücadele geçeceği bekleniyor. 

Ev sahibi Galatasaray’da bugün Sneijder’in riske edilmemesi ve Beşiktaş derbisine saklanması düşünülüyor. Hollandalı yıldızın yokluğunda 10 numara görevi ise yine Podolski’nin olacak. Bursa deplasmanında da Umut’un arkasında oynayan Alman futbolcunun sağında Olcan, solunda Yasin görev yapacak. Emre Çolak ve Selçuk ise merkezden hücum hattını destekleyecek.

Hikmet Karaman: Galatasaray avantajlı ama futbolda her şey var
Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 3-1 yenildikleri Galatasaray’ın ikinci maç için avantajlı olduğunu belirterek, "Ama futbolda her şey var" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu. Galatasaray karşısında ilk maçta 3-1’lik mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Karaman, turu geçmeleri için 3-0 kazanmalarını gerektiğine işaret etti