Galatasaray'da Muslera haberleri bomba etkisi yarattı. Galatasaray yeni sezon yapılanmasında kalede de büyük bir değişime imza atacak.

G.Saray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera önceki gün, "Teklif var diyorlar ama yok, sanıyorum gazetecilere geliyor. Tek gerçek G.Saray, iki yıl daha buradayım" açıklamalarında bulunmuştu. Bu sözlerin şifresi ise çözüldü.

G.Saray yönetimine şu ana kadar, Fernando Muslera için hiç bir teklif gelmedi, bu bilgi doğru... Ancak yönetim aslında Muslera için teklif bekliyor. Sebebi ise nakit para.
Bu konuda da Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca'nın, "Eger ciddi bir teklif varsa, Muslera'yı satabiliriz" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu sözler üzerine Fonseca takım bakıyor.

Bunun için de gözler Premier Lig üzerinde. Tek şanssızlık Muslera'nın geçen yılki gibi formda bir sezon geçirmemesi ve takımın şampiyon olamaması. Onun için 20 milyon euroluk teklifler şu an için hayal gibi duruyor. 

Yönetim ise 10-12 milyon eurodan kapıyı çalan takımla pazarlık yapmaya hazır. UEFA planlaması gereği bütçeyi kısmak zorunda kalan Galatasaray, Muslera'nın fiyatını 8 milyon euroya kadar çekebilir.

Yönetimin bu politikasında ise Muslera'nın alacağı ücretten kurtulma politikası da var. Uruguaylı gelecek sezon 3 milyon 575 bin euro garanti para alacak. Yine 20 bin euro da maç başı var...

40 maç oynarsa Muslera, 4 milyon 375 bin euroya geliyor. Satılırsa, yaklaşık 4.5 milyon euroluk bir yükden de Aslan kurtulmuş olacak. Plan ise hazır. G.Antep ile yollarını ayıran ve ligi çok iyi tanıyan Karcemarskars 1 milyona imza atmaya hazır.