Geçtiğimiz hafta oynanan ve bol gollü sonuçlanan Kasımpaşa – Gaziantep maçı öncesi de bu ritüeli bozmayan Muhammet Demir soluğu Sinan Ergün’ün koltuğunda aldı.  
 
Bu sezon sadece 7 maçta forma giyen 27 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz hafta Gaziantep’in Kasımpaşa karşısındaki galibiyeti öncesi “Geometrik Saç Kesimi” furyasına katıldı. Son günlerde saç kesimi konusunda haberlere konu olan “Geometrik Saç Kesimi” hakkında Türkiye’deki öncü eğitmenlerden biri olan Sinan Ergün aynı zamanda pek çok ünlü ismin de kuaförü.
 
Daha önceleri İstanbul deplasmanlarına geldiğinde saçını kestirmek için Ünlü Kuaför Sinan Ergün’e uğrayan Muhammet Demir, bu ritüeli yine bozmadı. Geçtiğimiz hafta kazandıkları Kasımpaşa maçından önce aynı şeyi yapan Demir’in uğur denemesi yine galibiyetle noktalandı. 
 
Saçı, ancak sanatçının yeteneğiyle güzelliği ortaya çıkan, kişiye özel bir sanat eseri olarak gören Sinan Ergün, kadın ve erkek kesimlerinde hayal gücünün sınırlarını keşfediyor. 20 yıldan bu yana kuaförlük ve eğitmenlik yapan Ergün, ülkemizde geometrik kesim ile birlikte Avrupa’daki kesim modellerinin etkin olduğunu ve modayı yakından takip ettiğimizi de belirtti. 


 
Sinan Ergün Kimdir?
Saçı, sanatçısının yeteneğiyle güzelleşen, kişiye özel bir sanat eseri olarak gören Sinan Ergün, kadın ve erkek kesimlerinde hayal gücünün sınırlarını keşfediyor

1999 yılından bu yana kuaförlük yapan Ergün, 2006’ya kadar çeşitli kuaförlerde çalıştıktan sonra 2007’de Toni&Guy bünyesinde hizmet vermeye başladı. Aldığı Pivot Point, Toni&Guy, Vidal Sassoon ve diğer markaların eğitimleriyle yeteneğine yeni teknikler kattı. Erkek kuaförlüğü yaparken doğru teknik ve sistemli çalışması sayesinde kuaförler için organize edilen Hairİst Yarışması'nı kazandı ve 2012 Yılın Kuaförü Ödülü'nü aldı. Bu başarısıyla tüm kesimlerde uzmanlığını kanıtladı.

Aktif olarak Pivot Point Türkiye bünyesinde Genel Koordinatörlük göreviyle beraber uluslararası lisansla saç kesim teknikleri eğitimleri veriyor. 

 
SİNAN ERGÜN’ÜN EĞİTİM VE ETKİNLİKLERİ
  • Türkiye’nin ilk online profesyonel saç kesim eğitim programı. 
  • Uluslararası online eğitim platformu Udemy'nin ilk profesyonel kuaförlük eğitimi
    Global markaların yurt içi ve Kıbrıs organizasyonlarında sahne şovları ve workshoplar 
  • Wella işbirliği ile Erkek Berberleri Odası’nda 100 kuaföre “Look & Learn” eğitimi
    Erkek Berberleri Odası için "Modern Kesim Teknikleri Eğitimi“
    Pivot Point Türkiye ile lise ve üniversite düzeyinde kuaförlük ve güzellik bölümlerinde kuaför adaylarıyla kariyer sohbetleri 
  • 2012’den bugüne farklı şehirlerde 2000’den fazla kadın ve erkek kuaförüne Pivot Point Eğitimi
    Çeşitli yarışmalarda dereceler
    Moda sahnelerinde saç showları 
  • Beauty Eurasia Kuaförlük ve Güzellik Fuarı'nda çeşitli yıllarda sahne showları
    Hairİst 2012’de Yılın Kuaförü Ödülü
    Hairİst 2013’te Pivot Point Uluslararası Art Direktörleri ile sahne şovu 
  • Mesleki liselerde ve üniversitelerde sektör bağlantılı öğrenciler ile kariyer sohbetleri
    Pivot Point Türkiye adına sosyal sorumluluk yararına sahne şovları
  • Her sene Yılın Kuaförü Ödülü için belirlenen ön elemelerde jürilik ve çeşitli illerde katılımcılara yarışma koçluğu 
  • Wella Türkiye için FestiWella sahne şovu
  • Esquire dergisi kapak fotoğrafı saçı