SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde çalışmalarına devam eden kırmızı siyahlı ekip, ısınma hareketleri ile başladığı antrenmanı A2 takımı ile yaptığı maç ile sonlandırdı. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Mutlu Topçu, Gençlerbirliği’ni yenerek çıkış elde etmek istediklerini söyledi. Gençlerbirliği maçına çok iyi hazırlandıklarını ve hedeflerinin galibiyet olduğunu vurgulayan Mutlu Topçu şunları dedi:

"Son haftalarda kaybettiğimiz puanların ardından bu hafta bizim için çok önem arz ediyor. Sezonun en önemli maçlarından bir tanesine çıkıyoruz. Bu konuda futbolcu arkadaşlarımızla sık sık görüşüyoruz. Onlar da gerekli sorumlulukları alacaktır. Bu maç bizim için çok önemli, galip gelmemiz gereken maçlardan bir tanesi. Sıkıntı çektiğimiz mevkiler var, alternatif bulamadığımız mevkiler var.

Özellikle santraforla alakalı çok sıkıntı çektik. Habibou’nun sakat olması İlhan’ın hazır olmaması nedeniyle ciddi sıkıntı çektik. İlk yarıda Gençlerbirliği maçıyla bir çıkış elde etmiştik, yine yeni bir serinin, çıkışın başlangıcı olur alacağımız galibiyet."