Güntekin Onay katıldığı bir radyo programında Beşiktaş'lı oyuncular hakkında sert konuştu. İşte konuşmadan ayrıntılar:

MAAŞ ALIRKEN, LAMBORGİNİ'YE BİNERKEN STRES YAŞAMIYORSUN, MAÇ ESNASINDA STRES YAŞIYORSUN!

''Beşiktaş 3 puan önde ve çok ciddi bir avantajı var. Bu durumda rakibin baskı altında olması lazım. Beşiktaş hata yapabilir belli olmaz. Fenerbahçe'li Volkan Demirel 5 paun gerideyken takım arkadaşlarına şampiyon olacağız diyor. Beşiktaş'ın oyuncusu 5 puan öndeyken ağlıyor. Böyle bir şey olamaz, kabul edilemez. Muhtemelen Fenerbahçe şampiyon olamayacak ama Beşiktaş bu psikolojilye başarılı olamaz. Bu oyuncular bu stresle oynayamaz.
İnglitere'nin lideri neden böyle sıkıntılar yaşamıyor. Onların oyuncuları bizimkilerden daha amatör. İyi çalışan adam stres yaşamaz. Eksikliği olanlar stres yaşar. Bu stresi yaşayanlarda Beşiktaş forması giyemez, giymesin zaten. Stres yaşamayanlar gelsin. Profosyonel hayat acımasızdır. Para almaya gelince, Lamborgini ile gezerken stres yaşamıyorsun, maçta stres yaşıyorsun, 5 puan öndeyken ağlıyorsun. Böyle bir şey olamaz. Bu taraftara yazık. Beşiktaş şampiyon olsun diye buralara kadar gelmişsiniz. Ben iyi top oynuyorum diyemiyorsan bu işi yapamazsın.
Beşiktaş'ın beraberlik hakkı var, bu büyük bir avantaj. Beşiktaş çok büyük fırsatlar tepti ancak 3 puan çok büyük bir avantaj. Kayseri ile Osmanlı'yı yeneceğim demeleri lazım. Onlar çıkıp ağlıyor, gerçekten yazık. Beşiktaş camiası kendine güvenmiyor. Fenerbahçe camiası ise sanki lidermişcesine kendine güveniyor. Trabzonspor'un da içinde bulunduğu durum da aynı, psikolojik. Yıllardır Fenerbahçe'yi yenemiyorlar. Fenerbahçe yaşanan spor dışı olayların stresine rağmen çıkıp rahat bir şekilde 4 gol atıyor. Beşiktaşın yapamadığı bu işte. Şenol hoca bile stresli, heyecanlı. Barcelona'da heyecanlı ama heyecanlarını yeniyorlar. Bu profosyonellikte böyle hatalar yapılamaz. Beşiktaş bireysel hatalardan çok gol yiyor. Necip ve Serdar'ın ağlamaları hiç hoşuma gitmedi.

5 puan öndeki bir adam neden ağlar aklım almıyor. Şampiyonluğu kaybedersin ağlarsın da bu durumda ağlamak saçmalıktır. Kulüp'ten mutlaka ceza gelmeli bu duruma. Kaldıramıyorsan o formayı giymeyeceksin diyen birileri çıkmalı. Ağlayan adamlar yüzünden şampiyonluk verilmez'' dedi.