Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun 3. maçında Beşiktaş deplasmanda Napoli'yi 3-2 geçmeyi başardı. Beşiktaş böylece grupta puanını 5'e yükseltti. 

Maç sonra NTV Spor'da karşılaşamayı değerlendiren Güntekin Onay şunları söyledi,

"Beraberliğe razıydık"
"Şampiyonlar Ligi'nde her puan değerlidir. Beraberliğe de razıydık. Napoli dediğimiz takım evinde görkemli oynayan ve kolay gole giden bir takımdır."

Güneş, Napoli'yi iyi analiz etmiş"
"Şenol Güneş iyi analiz yapmış. Beşiktaş'ın en iyi oyunu değildi. Napoli'nin topa daha fazla sahip olması ve daha çok pozisyona girmesi çok normal. Napoli'nin analizini yaparken Callejon, Mertens ve Isigne'ye dikkat etmek gerekir. Geçen seneki Higuain veya Milik değil."

"Aboubakar maçın adamı"
"Quaresma ilk golün asistin yaptı. 3. golde de ortayı çok etkili yere kesti. Aboubakar çok fazla basit top kaybı yapmasına rağmen maçın adamı oldu. Fabri ve Tolgay iyi oynadı."

"Türk takımlarının deplasmanda bu seviyelerde ancak böyle kazanırsınız. Bulduğunuz fırsatları değerlendirmeniz gerekir. Kalecinizin de iyi oynaması gerekir. Kiev bugün kaybetti ve son maça belki iddiası kalmayacak. Beşiktaş çok önemli bir zafer kazandı."

"Üst düzey hakem vermezdi"
"Üst düzey bir hakem 2 penaltıyı da vermeyebilirdi. Bu seviyenin hakemi değildi. Caner'in bir çekmesi var ama hakemler bu pozisyonları toleranslı yaklaşabiliyorlar."