Kocaeli temsilcisi İzmit Belediyespor Atletizm Kadın Takımı, Mersin’de gerçekleştirilen Türkiye Kulüpler Kros Süper Ligi Eleme Yarışları’nda dereceye girerek Turkcell Kros Süper Ligi’ne yükseldi.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyespor Atletizm Takımı, Mersin’de düzenlenen Türkiye Kulüpler Kros Süper Ligi Eleme Yarışları’nda mücadele etti.

Başarılı bir yarışmayı geride bırakan antrenörler Turgut Demirkıran ve Abdulselam Karharman önderliğindeki Gülbahar Çetin, Dilan Atak, Derya Kaya, Cansu Çahan, Serra Sude Kökduman ve Tuba Ecirci’den oluşan İzmit Belediyespor ekibi, 6’ncı olarak Turkcell Kros Süper Ligi’ne terfi etme hakkı kazandı.

Önemli bir başarıya imza atan İzmit Belediyespor'un 26 Ocak’ta Malatya ve 3 Mart’ta Ankara’da 12 takımla düzenlenecek Turkcell Kros Süper Ligi’nde Kocaeli'yi temsil etmesi bekleniyor.

İzmit Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörü Abdulselam Karharman, hedeflerinin öncelikle, ligde başarılı olmak ve 20 Şubat’ta Trabzon’da yapılacak olan 21 km yarı maratonda ilk üçe girerek ilçeye kupa getirmek olacağını söyledi.