Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Nisan ayı olağan toplantısında flaş açıklamalarda bulundu.

Kadro dışı kalan Caner Erkin'le ilgili: "FIFA kuralları gereği isteyen 6 ay önceden imzalar. Sözleşmeleri Temmuz ayından geçerli olmak üzere. Caner Erkin'le ilgili yönetimin aldığı karar yok. Temmuz ayında sözleşmesi geçerli olmak üzere istediği kukübe imza atabilir. " diye konuştı.

"Galatasaray avantadan şampiyon oldu"

3 Temmuz süreci hakkında konuşan Mahmut Uslu, "Ben ayrıldım bir ara, 3 sene. 15 senedir yöneticilik yapıyorum. Son 3 senedir tahrik etmemek için ne Galatasaray ne de Trabzonspor maçına başkanla gitmiyoruz. Bir de gitsek, tahrik olsalar ne olacak. Bizim yapabileceğimiz ne var Fenerbahçe olarak? Mağdur olmuşuz. 3 Temmuz'u yaşamışız. Elimizdeki silahları, kaleleri almışlar. Bütün oyuncularımızı satmışız. 3 sene avantadan şampiyon olmadılar mı? Yani onlar oldu. Beşiktaş da olabilirdi. Kafayı kullansalardı, olsalardı.

Biz 3 senede para değeri olarak ne kadar kaybettik? 80 milyon euro. Üçte birini alsak yaklaşık 30 milyon euro eder. Bir de oyuncularımızı sattık. Transferlerde hızlı davrandığımız için hatalar yapmışız. Bütün bu sıkıntıları çekmişiz. Daha biz ne çekelim. Onun için de şampiyon olmamız lazım." açıklamasında bulundu.