Beşiktaş’ın şampiyonluğunda büyük bir paya sahip olan Mario Gomez, gündemi meşgul eden gidip-gitmeyeceği konusunda net konuştu! Alman yıldız, yönetime mesaj göndererek Şampiyonlar Ligi için Beşiktaş'ın güçlü bir kadro kurması halinde takımda kalacağını belirtti.

“Burada kalmaktan mutluyum. Kalmam için ise seneye takımın nasıl kurulacağı belirleyici bir etken. Kararımı yazın vereceğim.

Başkanla bir görüşme yaptım. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Güçlü bir kadro gerekiyor. Seneye Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Savunmada zaaflarımız var onları gidermemiz lazım. Sadece Şampiyonlar Ligi’nde olmak için Şampiyonlar Ligi’nde olmayalım. Başarılı olmak için orada olalım. Bir sonraki adımı atmalıyız.

“Bu şampiyonluğun çok büyük anlamı var. Her oyuncu bu mesleği şampiyon olmak için yapar. Her zaman kupalar kazanmak için mücadele edersiniz. Stuttgart ve Bayern’de şampiyonluklar yaşadım ama Fiorentina’da pas geçmiştim. Burada heyecan çok fazlaydı. Yeni bir stadyum açılacaktı ve duygu yoğunluğu çoktu. Vodafone Arena’da 3 maç oynadık ve kupayı orada kaldıracağız. 6 yıl aradan sonra kupa kaldıracağız. Bu duygunun ötesi yok.”