Fenerbahçe'nin yıldızı Lazar Markovic, sakatlığı sebebiyle sezonun geri kalan maçlarında forma giyemeyecek.
Şampiyonluk yarışında son derece kritik bir viraja giren Fenerbahçe'ye, sakatlığı bulunan Lazar Markovic'ten kötü bir haber geldi. Adalesindeki sakatlık sebebiyle 2 aydır takıma katılamayan Markoviç'in sezonu kapattığı öğrenildi.

En son 5 Şubat'ta Antalyaspor maçında forma şansı bulan Markovic, sakatlanmasından sonra İstanbul'da tedavi görmeye başladı. Buradaki teşhislerde ilk olarak 4 hafta oynamayacağı belirtilmişti. Sırp oyuncunun, beklenen sürede iyileşmeyeceği öğrenilince İngiltere'ye yollandı.
Liverpool Kulübü doktorları tarafından detaylı bir sağlık kontrolünden geçtikten sonra, Markovic'e bu sefer '6 hafta sonra sahalara döner' dendi. Ancak, Liverpool doktorlarının tedavisi olumlu sonuç vermeyince, Sırp oyuncunun sezonu kapattığı öğrenildi.

Liverpool, Lazar Markovic'i 2014 yılında Benfica'dan 25 milyon Euro'ya transfer etmişti, Sezon başında ise kiralık olarak Fenerbahçe'ye dahil oldu. 22 yaşındaki kanat oyuncusu sarı lacivertli takımda 20 maçta forma giydi, 2 gol ve 3 asist yaptı.