NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Mehmet Demirkol, Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu için açtı ağzını yumdu gözünü...

Başakşehirli futbolcuların A Spor muhabirini darp etmesinin ardından Başkan Göksel Gümüşdağ ile birlikte kanalı ziyaret edip basın mensubundan özür dilemişti.

Emre Belözoğlu özür konuşmasında, "Bu yaptığımızın birçok kulüp futbocularının yapmayacağını düşünüyorum. Bu ahlaklı sporcu ve yöneticilere yakışan bir harekli davranıştır." sözlerine Demirkol çok sinirlendi.

Kaptanın açıklamasına Demirkol ise, "Kibire bak! Yani özür dilemekten ziyade yapılan hareketin ne kadar büyük bir hareket olduğunu anlatıyor. Vallahi bravo! Değişik bir zihin. Birisinden özür dilemeye gidiyorsun fakat özür dilerek, "bak görüyor musun ne kadar büyük bir işe yapıyorum?" diyorsun. Bu akıl almaz bir şey. Başka bir varlığa dönüşmüş artık. Kibirden ne yaptığını bilmiyor. Şaşkınlıkla izliyorum. Eşi benzeri yok bu olayın. Çok acayip. Gitme o zaman. Orada yapma bari. Saldırdığın adamın eline mikrofon veriyorsun. Delirdiniz mi ulan?" dedi.