Hastaneye kaldırılan Muhammed Ali 24 saattir uyuyor. Spor tarihinin en sembol isimlerinden biri olan ve Amerika'nın Vietnam Savaşına katılmayı reddederek spor ve dünya tarihinde adının çok daha öne çıkmasını sağlayan Muhammed Ali'nin durumu kritik.

74 yaşındaki Ali'nin sağlık durumuyla ilgili çelişkili bilgiler geliyor. Eski boksörün sözcüsü Bob Gunnell, "Doktorlar tarafından solunum sorunları nedeniyle tedavi altına alındı. Durumu iyi, bir süre daha hastanede kalacak. Bunun kısa bir süre olması bekleniyor" dedi.

MUHAMMED ALİ 24 SAATTİR UYUYOR

Muhammed Ali'nin hastaneye kaldırılma sürecinin uyanmamasıyla başladığı iddia edildi. İsmi verilmeyen yakın bir kaynak, Ali'nin Scottsdale'daki evinde akşam uykuya yattıktan sonrası için, "Yatağa gitti ancak ertesi gün ne öğlen ne akşam hala uyanmamıştı. 24 saattir uyuyor, cevap vermiyordu. Çok yorulmuş olabileceği düşünüldü" ifadelerini kullandı.

ALİ PARKİNSON HASTALIĞI YÜZÜNDEN...

Eski karısı Veronica Porche ise, "Kızlarım olayı duyar duymaz hastaneye akın etti. Şimdilik bundan fazlasını söyleyemem. Ancak çok büyük olmadığını söyleyeceğim" derken AP'ye konuşan konuya yakın kaynaklar, "Ali, Parkinson hastalığından kaynaklanan ciddi solunum sorunlarıyla savaşıyor ve ailesi endişeli durumda. Bu sefer daha önceki hastaneye kaldırıldıklarından daha ciddi olabilir" diye konuştular.