Çok iyi bir boksör olmasının yanında özgürlük savaşçısı olarakta anılan Muhammed Ali'nin yaşadığı unutulmaz anları tekrardan yaşamak ister misiniz?

What's My Name? (Adım ne?)
Muhammed Ali, İslam dinini seçmeden önce Cassius Clay adını taşıyordu. Ernie Terrell ile karşılaşacağı maç öncesinde Terell'ın gazetecilere verdiği röportajda Muhammed Ali'ye Cassius Clay diye hitap etmesine en iyi cevabı ünlü boksör ringte vermiştir. 

İşe o anlar,



Muhammed Ali'nin Sonny Liston maçındaki pozu
Sonny Liston'ın Muhammed Ali ile karşılatığı müsabakada yumruk darbesi sonrasında yer düşmesi ve Muhammed Ali'nin tüm heybetiyle önünde duruşu hala poster olarak satılmaktadır. Belki de boks dünyasının en iyi zafer pozlarında biri olarak hep akıllarda kalacak.



Muhammed Ali'nin dönemin ABD Başkanı Bush'a deli misin hareketi?
Dönemin ABD Başkanı George W. Bush ile karşılaşan Muhammed Ali'nin tepkisi unutulmazlar arasında yerini aldı. Artık ringlerden uzak olan ve parkinson hastalığı ile mücadele eden Muhammed Ali, Bush'un yumruklarına kaldırmasına ilişkin "deli misin?" diye el işareti yapması. 

O anı anlatan spiker Muhammed Ali'nin el hareketini "Aklında bile geçirme" diye yorumladı.



Dokunabilir misin?
Youtube'da eriştiğimiz video'nun şarkısı o anları en güzel anlatan sözlere zaten yer veriyor.



Muhammed Ali ve Rocky Balboa'nın karşılaşması
1976 Oscar töreninde konuşma yapan Sylvester Stallone'nin arkasında yaklaşan ve gerçek Apollo Creed benim diye Muhammed Ali'nin o anları da unutulmazlar arasında girdi. İnsan sormadan edemiyor Rocky Balboa ve Muhammed Ali karşılaşması nasıl olurdu?