PTT 1’inci Ligi’nde mücadele eden Boluspor’un olağan kongresinde yeni başkan 14 oy farkla Necip Çarıkçı oldu. Çarıkçı’nın başkan seçilmesinin ardından bazı taraftarlar davul çalıp, göbek attı.

Boluspor Halısaha Tesisleri’nde gerçekleştirilen Boluspor Olağan Kongresi'nde, 2004-2010 ve 2011-2012 sezonlarında başkanlık yapan Necip Çarıkçı kulüp başkanı oldu. 585 delegenin oy kullandığı kongrede Necip Çarıkçı 298, Savaş Abak 284 oy aldı, 3 oy ise geçersiz sayıldı. Tesislerin önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu, Necip Çarıkçı'nın başkan olmasını davul çalıp, göbek atarak kutladı.

4 yıl aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturan Necip Çarıkçı, kazananın Boluspor olduğunu ifade ederek, “Öncelikle Bolu’ya hayırlı olsun. Çok güzel bir kongre oldu. Gerçekten çok güzel konuşmalar yaptık, katılım yüksekti. Birisi kazanacaktı, bu ben oldum. Katılanlara teşekkür ederim. Kazanan Boluspor oldu. Boluspor için hep beraber çalışacağız. Oy farkının 14 olması benim için de sürpriz oldu. Böyle bir çekişme beklemiyordum” dedi.