Fenerbahçe eski Başkan Vekili Nihat Özdemir, Hakan Çelik'in CNN Türk'te sunduğu "Hafta Sonu" programına katıldı. Nihat Özdemir, Süper Lig'de devam eden şampiyonluk yarışıyla ilgili de düşüncelerini belirtti. Çelik'in "Samimi olarak, şampiyonluğa yakın olan takım kim?" sorusuna "Beşiktaş" yanıtını verdi.

ARZULARI YÜKSEK
"Bunu 1 ay önce de söylemiştim. Futbolcuları, yönetimi, teknik direktörü çok arzuladılar. Stadyumlarını da bitirmeyi başardılar. Tabi önlerinde daha 5 hafta var. Kim daha iyi performans gösterirse şampiyonluk ipini göğüsleyecektir ama o ipe Beşiktaş daha yakın. Çünkü futbolcular daha çok istiyorlar. Teknik direktörü çok daha istiyor. Belki Fenerbahçe'nin kadrosu çok daha iyi Beşiktaş'tan. Ama benim favorim Beşiktaş."

AZİZ YILDIRIM SÖZÜNÜ TUTSUN
Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım hakkında "Fenerbahçe'de yapacak işleri olduğuna inanıyorum. 'Avrupa'dan kupa getirmeden bırakmam' diye taahhütü vardı. Bunu gerçekleştirmeli" dedi.

Ali Koç'un başkan olabileceğini dile getiren Özdemir, "Ali Koç'un bir ya da iki dönem başkanlık yapmasını arzularım. genç ve modern bir arkadaşımız. Daha heyecanlı bir arkadaşımız. Fenerbahçe başkanlığını başarılı yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.