Göztepe'nin teknik sorumlusu Önder Özen basın toplantısında açtı ağzını yumdu gözünü.

Göztepe taraftarları tarafından hazırlanan "Bi minibüs taraftar" adlı belgeselin galası için basın toplantısı düzenleyen Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Teknik Direktörü Önder Özen basın toplantısında buluştular. 

Geçen hafta oynanan ve Altınordu ile 2-2 berabere biten maç sonrası hem taraftarın hem de medyanın eleştiri oklarına maruz kalan Önder Özen basın toplantısında, Mehmet Sepil'e sorulan "Seneye de Önder Özen ile devam edecek misiniz?" sorusu üzerine sinirlerine hakim olamadı. 

Aziz Yıldırım'ın sülalaesi kavga edemedi

Kayıt cihazlarının çalışmadığını düşünerek konuşan Önder Özen şunları söyledi;

Benle Aziz Yıldırım'ın sülalesi medya üzerinden kavga edemedi, tırstı kaçtı. Fikret Orman edemedi. Benle medya üzerinden kavga olmaz, çünkü onun galibi bellidir"

Basın toplantısında bulunan medya mensuplarının düşmanlık ettiğini belirten Önder Özen, muhabirlere "Fikret Orman'a ilk geldiğim gün söyledim; Sakın benle medya üzerinde kavga etmeye kalkma, paramparça olursun" diye. O biliyor çekildi kenara, kavgaya girmedi. Aziz Yıldırım'a bunu söyleme şansım olmadı. Ben ayrıldıktan yıllar sonra aramızda husumet çıktı. O da biliyor, o yeltenemez öyle şeylere. Önder Özen'le medya üzerinden oyun oynamak kolay iş değil" dedikten sonra küfür etti.