Olaylı Fenerbahçe maçından sonra ailesine küfür edilmesi üzerine formasını ve eldivenlerini sahanın kenarına bırakan Onur Kıvrak, ‘Ben artık yokum’ demiş, Başkan Muharrem Usta’nın araya girip ikna etmesi üzerine özür dileyip “Devam” kararı almıştı...
 
Benzer şeyleri Türk Telekom Arena’da milli forma altında yaşayan Volkan Demirel’in kendisine destek vermesi,Trabzonspor’da kötü günler yaşayan Onur Kıvrak’a biraz olsun moral aşıladı.
 
DUYARLILIĞINI UNUTMAYACAĞIM
Onur Kıvrak, “Volkan’a çok teşekkür ediyorum. O da kötü günler yaşadı. İçinden gelenleri söylemiş. Hemen hemen aynı duyguları yaşadığımız için bana desteği çok önemli. Bu duyarlı davranışını unutmayacağım. Çok üzüldüğüm bir süreç yaşadım. Ancak her şeyin zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 
Fenerbahçe kalecisi, “Onu en iyi ben anlarım. Görüntüleri görünce çok üzüldüm. Gerek Milli Takım’da gerekse kendi takımında, daha önce alkışlarını aldığın taraftarından küfürler duymak insanın çok ağrına gidiyor. O an devam etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorsunuz” diyerek, Onur’un üzüntüsünü paylaşmıştı.