Haluk Canatar, Fenerbahçe'den öneri aldıklarını doğrularken, Serdar Aziz ile Ersun Yanal'ın görüştüğünü de söyledi.

 

 

İşte Haluk Canatar'ın söylemeleri;

"Sivasspor maçından sonra Galatasaray yönetimi beni aradı. Daha sonrasında buluştuk ve bana kulüp bulmam söylendi. Serdar Aziz'e bilgi verdim. O da tatilini yarıda kesti. Serdar Aziz bana "Kimseyle görüşmeyelim. Evvel ben öğretmenimle görüşeyim. Ne kusur yaptığımı öğreneyim" dedi."

 

 

KARARA HÜRMET DİNLEMEK GEREKLİ

Bildiğiniz Galatasaray yönetimi, teknik kurulun raporu yönünde Serdar'a kulüp bulunmasını istemişti. Serdar da evvel öğretmenle görüşmek istedi. Serdar Aziz, Fatih Öğretmen ile görüştü. Fatih Öğretmen demiş işte daha evvelden de 1 maçta böyle oynayamama vaziyeti olmuştu varsayıyorum ki Göztepe maçıydı sanırım bir de Sivas maçı olunca öğretmenin tasarrufuna da hürmet dinlemek gerekli.

GALATASARAY'DAN İZİN ALDIM

Albayrak'a "Sezon başında aldığımız önerileri devre arasında almamız güç dedim. Avrupa'dan önerinin güç olacağını söyledim." Türkiye içi görüşmeler için Galatasaray idaresinden izin istedim. İzin verdiler. 'Tamam, Türkiye içinde çalışabilirsin' dediler. Ve Türkiye içi görüşmelere başladım. Bu zati ortada olan bir vaziyet

FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞTÜK

Arabistan'dan, Almanya'dan ve İspanya'dan bazı ekipler var görüştük ama İspanya'daki ekipler azıcık alt sırada. Fenerbahçe ile görüştüm. Galatasaray'dan izin aldıktan sonra Fenerbahçe ile görüştüm. Fenerbahçe ile buluşmamı Galatasaray Kulübü'ne ilettim. Semih Özsoy ve Abdurrahim Albayrak'ı görüştürdüm Serdar Aziz için. Fenerbahçe'ye de "Galatasaray'dan izin alarak sizinle görüşüyorum dedim. Semih Özsoy ise "Ben de bunu soracaktım. İlke olarak kontratı devam eden oyuncuyla görüşmüyoruz. Şimdi gevşedim' dedi"

SERDAR İLE YANAL GÖRÜŞTÜ

Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı var mı? sualine ise Haluk Canatar "Evet var" dedi. Serdar Aziz ile Ersun Yanal'ın telefonda konuştuğu doğru. Ancak bu görüşmeler, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bilgisi olduğunda yapıldı. Bonservis görüşmeleri yapılmaya başladığında Serdar Aziz ile Ersun Yanal görüştü.

YASAL ADIM YOK

Alacaklar tam kulüplerde var. Alacaklarla alakalı hiçbir zaman yasal adım atmadık, atmayacağız. Ayrıca ölçünün ne kadar olduğunu da söylemedim