Teknosa Euro 2016 Futbol Şampiyonasına hazırlanan A Milli Futbol Takımımız için bir reklam filmi hazırladı. 

2007 yılından bu yana Milli Takım'ın teknoloji tedarikçisi konumunda yer alan TeknoSA, yeni reklam filminde "herkes için kırmızı, herkes için beyaz, herkes için teknoloji" mottosunu kullanıyor. Büyük ses getireceği düşünülen reklam filmi ile 9 yıldır milli takımımıza teknoloji yolunda her türlü desteği sağlayan TeknoSA bir kez daha desteğini esirgemedi. 

Teknoloji Perakendeciliğinin Lideri
Türkiye'nin teknoloji perakendeciliğinde lider markası olan TeknoSA UEFA EURO 2016 için Milli Takımımıza destek amacıyla hazırladığı bu reklam filminde maçlar sırasında milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan "ekranların" futboldaki önemine değiniyor. Ekran toteminin öneminden bahseden reklam filminin bir TeknoSA mağazasında geçtiği görülüyor. 

Milli takıma destek için hazırlanan bu reklam filmi Televizyonlarda yayınlanmaya başlamadan önce ilk kez Milli Takım Teknik Direktörü ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli takım futbolcuları ve TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan ile birlikte Antalya'daki bir TeknoSA mağazasında izlendi ve büyük beğeni topladı.