90+1. dakikada 17 yaşındaki O.M’nin sahaya atlayıp hakem Bayarslan’a tekme, yumruklarla saldırması sonrası, hükem Bülent Yıldırım maçı tatil etti.

Öncelikle Bayarslan, yardımcı hakem Asım Yusuf Öz’e teşekkür edip hakkını teslim ediyordu. Aynı zamanda polis olan Asım Yusuf Öz, yaşanan saldırı sonrasında Bayarslan’ın yanına koşup koluna giren isimdi.

NEFESİM KESİLDİ
Kalbine ve karaciğerine üst üste darbeler alan hakem Volkan Bayarslan, olayın şokunu bir kez daha yaşayarak şunları söyledi: “Önce sırtıma ve hemen sonrasında tekme ile tam kalbimin üzerine darbe aldım. O darbe nefesimi kesti. Asım Yusuf Öz gelip koluma girdi sağ olsun. O beni kaldırdı. O, olmasa ayağa bile kalkamazdım. Soyunma odasına zor giderdim. Zaten çok zor yürüdüm. Soyunma odasına gittiğimde de nefesim kesildi. Ve şu anda da kalbimin tam üzeri morarmış durumda. Normalde o darbelerin gelmesini engellerim ve kendimi korurum. Ancak kalbime aldığım darbe beni düşürdü.“

RAPOR ALDI
Volkan Bayarslan’a soyunma odasında ilk müdahaleyi Fenerbahçe Kulübü Doktoru Burak Kunduracıoğlu, ardından Trabzonspor Kulübü doktoru Ufuk Şentürk yaptı.