Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor - Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maç eksiğiyle lider Beşiktaşın 6 paun gerisinde bulunan Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında 4-0 öndeydi. Maçın 89. dakikada bir Trabzonspor taraftarı sahaya girdi ve maçın çizgi hakemi olan Volkan Bayarslan'ı ilk olarak tekme atarak yere düşürdü. Yere düşen hakemin üzerine çıkıp hakemi yumruklamaya başlayan taraftara güvenlik güçlerinin müdahelesi oldu.

FENERBAHÇE'Lİ OYUNCULAR SOYUNMA ODASINA KAÇTI

Bu olaylar yaşanırken de Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, oyuncularını çağırarak soyunma odasına indiler. Maç Fenerbahçe 4-0 öndeyken olaylardan ötürü yarıda kesildi.

Maç boyunca Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e de yabancı maddeler atıldı. Son dakikalara doğru da Volkan'a trübünlerden bıçak atıldı.

Maç Fenerbahçe 4 fark ile öndeyken tatil edildi. TFF'nin ilerleyen günlerde maç hakkında karar vermesi bekleniyor.

İlk Açıklama Fenerbahçe'li Gökhan'dan geldi

Gökhan Gönül, “Her sene burada aynı olaylar. Önlem alınması gerekiyor ama bu önlemleri ben düşünmeyeceğim. Yine Trabzon maçı yine bir olay. Germemek adına her şeyi yapıyoruz ama bunlar elimizde değil. Kara gece oldu. Futbol bir eğlence ama insanlar zevk almaktan çok olay çıkarmak için bahane arıyorlar.” dedi.

TRABZONSPOR KALECİSİ FORMAYI BIRAKIP GİTTİ

Onur Kıvrak, olaylar nedeniyle hakemlerin ve diğer futbolcuların soyunma odasına gitmesinden sonra, taraftarı şoke eden bir hareket yaptı.
İlk olarak formasını çıkaran tecrübeli kaleci, daha sonra teknik direktör Hami Mandıralı'ya, "Benden bu kadar, bırakıyorum" işaretini yaptı; ardından da formasını saha kenarına bırakıp soyunma odasına gitti.