Zorlu Center, tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği Euro 2016 Türkiye İspanya karşılaşmasını canlı olarak dev ekranda yayınlayacak. Park’ta çimlerin üzerinde misafirlerine 90 dakika boyunca keyifli bir seyir vadeden Zorlu Center’da nefesler son ana kadar tutulacak. 7’den 70’e herkese açık ve ücretsiz izlenebilecek maç keyfi için geri sayım başladı.

Zorlu Center aynı zamanda Euro 2016 heyecanını tam bir ay boyunca misafirlerine tüm heyecanıyla yaşatıyor. Zorlu Center Meydan Katı Park alanı, Zorlu PSM Alanı, Raffles İstanbul Lounge 6 ve Eataly’de dev ekranlarda gösterilecek maçlar bir ay boyunca devam edecek.

Maç gösterim mekanları, maç gün ve saatine göre değişiklik göstermektedir. 

Zorlu Alışveriş Merkezi hakkında
Zorlu Alışveriş Merkezi, 70.000 m2’lik kiralanabilir alanda 191 mağazası, 10.000 m2’lik ana meydanı ve İstanbul’un zengin boğaz bitki örtüsüyle çevrelenen bir kent meydanı özelliğine sahip. İstanbul’un tam kalbinde bulunan Zorlu Alışveriş Merkezi, Levazımve Zincirlikuyu’dan yürüme mesafesinde yer alıyor. Metrobüs ve metro bağlantılarının bulunduğu tünel sayesinde Zorlu'ya kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Ulus, Levent, Levazım, Barbaros ve Zincirlikuyu yönlerinden gelen tüm ziyaretçiler yönlendirmeler eşliğinde Zorlu'ya gelebiliyor.