PSG'den transfer edilen Hollandalı sağ bek için Fenerbahçe Ülker Stadı'nda imza töreni düzenlendi.

4 yıllık sözleşmeye imza attı
Van der Wiel 4 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu da yer aldı. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu ve Asbaşkanlardan Ali Yıldırım da imza törenini takip etti.

23 numaralı formayı giyecek
Önümüzdeki sezon "23" numaralı Fenerbahçe formasıyla imza törenine çıkan tecrübeli sağ bek, eski kulübü Paris Saint Germain'nin (PSG) sözleşme uzatma teklifini sarı-lacivertli takımda oynamak istediği için kabul etmediğini söyledi.

PSG'nin takımda kalmasını istediğini aktaran Van der Wiel, "PSG bana yeni kontrat teklif etti ama hislerimin peşinden giden bir insanım.

Fenerbahçe'de aile ortamı gördüm ve PSG'ye dönmek istemedim. Burada kendimi harika hissettim. Bu ailenin parçası olmak istedim. Burada gördüklerim beni etkiledi." dedi.

Sarı-lacivertli takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcu "Fenerbahçe ailesinin bir parçası olduğum için mutluyum. Taraftarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Sahaya çıkmak ve bu takım forması altında başarılı olmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.