Beşiktaş yönetimi zor durumda.Bursa maçı ile açılacak olan  Vodafone Arena’nın biletleri tükendi ancak ilgi tahmin edileni bile aştı. İdarecilerin, hatta futbolcuların telefonu bile susmuyor. Herkes ‘ilk biletin’ peşinde. Talep, olan kapasitenin 10 katına çıkınca devreye yine karaborsacılar girdi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI ÇILDIRDI!

Geri sayım devam ediyor. Beşiktaş taraftarı, yeni stadında şampiyonluk hayalleri kurmaya devam ediyor. Gözler, Vodafone Arena’nın açılacağı ilk maç olan, Bursaspor maçına çevrildi. 11 Nisan’daki büyük açılışın biletine sahip olmak hiç de kolay değil. Yönetimin yaptığı açıklamaya bakacak olursak sadece 40 bin bilet için 450 bin taraftar talepte bulundu.

Siyah- Beyazlı ekibin idarecileri, çalışanları, hatta futbolcuları bile yakın çevrelerinden gelen bilet isteklerine karşılık vermekte zorlanıyor. Passolig sonrasında ‘imkansız’ diye düşünülen karaborsa da tekrar su yüzüne çıktı. Maç hakkını başka isimlere devretmek isteyen fırsatçıların istediği rakamlar 2 bin ile 5 bin TL arasında gidip geliyor. Yani 200 TL olan bilet 2000 Tl ye alıcı buluyor diyebilirz.

BEŞİKTAŞ YİNE TARİH YAZDI

Beşiktaş Yönetimi, ilgide ki performanstan dolayı mutlu ama karşılık verilemeyecek taraftarlar için üzgün olduklarını belirttiler.

Siyah-Beyazlılar’ın bir tarih daha yazdığını belirten İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, “Taraftarımız ile gurur duyuyoruz. Beklentilerin çok üzerinde, karşılanması mümkün olmayan bir talep var. Dünyada böyle bir ilgi olduğunu sanmam” dedi. Tekrar kendi statlarına kavuşmalarının lig yarışındaki performansını da etkileyeceğini düşünen Çebi, “Kasımpaşa maçını unuttuk. Kalan haftalar için en az eskisi kadar umutluyuz. Bu statta şampiyonluk en büyük hayalimiz” dedi ve taraftarı az da olsa üzdü diyebiliriz.