Milli takımda yaşanan kriz hakkında A Spor'a canlı yayına çıkan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim ile yola devam edileceğini açıkladı. Ayrıca Demirören, Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Fatih Terim ile yaşadıkları hakkında da açıklamalarda bulundu.

İşte Demirören'in yaşanan kriz hakkındaki açıklamaları,

"HERKES'İN ÖNÜNDE OLMAMALIYDI!"
"Prim kavgası olmadı. Tabi ki takım kaptanı, hocasıyla primle ilgili konuşabilir. Ancak konuştuğu yer yanlıştı, seyircilerin önünde, antrenman sahasında.."

"ARTIK MAÇ BAŞI PRİM YOK!"
"Prim kavgası olmadı, elenmelerine rağmen ben primlerini ödedim. Artık maç maç primler kesinlikle olmayacak"

"Fatih Terim ile birlikte yolumuza devam edeceğiz."

ARDA'NIN KADROYA ALINMAMASI HAKKINDA...
"Bir futbolcunun oynayıp oynamaması başkanın işi değildir. Arda 6 ay oynamamışken, hocamız onu kadroya aldı. 'Niye aldın?' demedik. Arda kadroya alınmayınca bir tepkim olmadı. Hoca bana kadroyu sunduğu zaman 'hayırlı olsun' dedim.

Şu an öyle bir hale gelindi ki, Arda bir tarafta, milli takım bir tarafta. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok! Sadece Arda'yı konuşuyoruz ama Burak, Selçuk, Gökhan Gönül, Caner, Hakan Balta da alınmadı. Bunu konuşmak futbolcuları etkiliyor.

Burada bir sorun yok ki, teknik olarak hocamız almak istemedi, karar hocamızın. Teknik olarak bizi ilgilendirmez ki. İdari bir şey olsa, hocamız bizimle paylaşırdı. Bizim işimiz değil hocanın kararlarına karışmak. Hocamız teknik olarak almak istemedi. Buna saygımız var. Hocamız bunun sorumluluğunu almıştır."

"BURAK YILMAZ 467 BİN LİRA PRİM ALDI"
"Burak Yılmaz 467 bin lira prim aldı. Oynadığı maçların primini aldı, son iki maçın primini almadı çünkü oynamadı. Dekontları da bizde var ama bunları konuşmayız çünkü yanlış yerlere gider."