9pm, Yılmaz Vural’ın teknik direktörlük kariyerinden esinlenerek öyküleştirilmiş ve bu nedenle kendisinin teknik direktörlük kariyerine başladığı 1986 senesinden başlar. Kullanıcılar oyuna girdiğinde Yılmaz Vural’ın destekçisi olarak en alt acemi ligden başlar ve gösterdiği galibiyetlerle üst liglere çıkar. Reyin içerisindeki her sezon asıl yaşamda 1 ay’a denk kazanç. Sezon geçtikçe seneler de geçer ve reyin içerisindeki görseller de ait olduğu seneye göre değişir. 

Hikâyenin değişik olmasının yanı gizeme mobil reyin severlerin sıhhatli fertler olmaları en büyük önceliklerimizden birisi. Bu surattan kullanıcıların asıl dünyada gün içerisinde etkin olmalarını ve enerjilerini harekete dönüştürmelerini sağlayıp ekiplerini kuvvetlendirme kısmeti sunuyoruz.  Kullanıcılar oyunda ekiplerinin galibiyetli olmalarını istiyorlarsa asıl yaşamda günlük attığı adım sayını çoğaldırmalı. Zira atılan her bir adım ekipteki oyuncularınızın kondisyonunu artırır ve akşam 9PM ‘de oynanacak maça hazır çıkmalarını sağlar.

Gün içerisinde akşam saat 7’ye kadar oynayabileceğiniz mini zeka oyunlarından alacağınız skor sayesinde oyuncularınıza idman yaptırmış olacak ve ekibinizin performansını buradan alacak olduğunuz skora göre çoğaldıracaksınız. Başka Bir Deyişle zeka oyunları sayesinde hem akıl etkinlikleri yapacak hem de ekibinizin performansını yükselteceksiniz.

9PM Football Managers’ı değişik kılan öbür bir özellik de günde yalnızca bir maç oynanmasıdır. Maçlar her akşam saat 9’da başlar fakat kullanıcı isterse gün içerisinde dostlarıyla kendi arasında arkadaşlık maçları yapabilirler. 

Kullanıcıların birbirleriyle rekabet ederek bir üst lige çıkmak için yarışacakları ilk sezon 1 Ocak 2019 tarihinde başlıyor. Google Play Store’dan oyunu indirerek transferler yapmaya ve ekibinizi stratejisel olarak hazırlamaya başlayabilirsiniz. Çok yakında App Store’dan da reyin indirilebilir olacak.

Özellikler: Stadyum ve öbür kuruluşları inşaa eden kullanıcı kendi günlük adım rakamını çoğaldırarak futbolcularının kondisyonunu çoğaldırır, dostlarıyla arkadaşlık maçı yapar, mini oyunları oynayarak futbolcularına idman yaptırır,transfer marketten ekibine uygun oyuncuları transfer eder,ekibine uygun en iyi stratejiyi tanımlar, kendi taktiklerini tanımlayıp kulübüne idarer, seçkin Lig’e çıkarak en iyi rakiplerle çaba kısmeti tutarak Seçkin Lig’in galibi olabilir.

Daha az prim ödeyerek nasıl emekli olunur?

Nergis koklamak 1 TL

VAR olmasa puan vaziyeti nasıl olurdu?