Komisyonsuz Türk ve Amerikan sermaye payı alım satımına odaklanan Midas'ı ilk olarak 2020 yılının Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz Şubat ayında ise Spark Capital ve Earlybird Digital East Fund'ın müşterek liderliğinde 11 milyon dolar yatırım bölge girişim, 1. yılını doldurdu.

Aktüel verileri ile ilgili paylaşımlarda da yer alan Midas, birincil yılında 100 bin kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Midas kadar aktarılan bilgilere göre 1 yılda platform içinde toplamda 250 milyon doların üstünde operasyon de gerçekleştirildi. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz Şubat ayında platform içinde bugüne değin 100 milyon doların üzerinde işlem gerçekleştirdiği paylaşılmıştı. 

Kullanıcılarının beğendikleri global şirketlere yatırım yapmasını çok kolaylaştırdıklarını belirten Midas CEO'su Egem Eraslan, henüz birincil yıllarında 100 bin kullanıcıya ulaşmanın fiilen büyük bir problemi çözdüklerini gösterdiğini dile getirdi.

Midas'la yatırım yapan kullanıcılarının yarısının hayatlarındaki ilk borsa yatırımını Midas ile birlikte yaptıklarını da belirten Eraslan, büyük mali kurumların Midas'ın teknolojisi ile kullanıcılarına yatırım ürünleri sunmaya başladığını da sözlerine ekledi.

90 şahsiyet bir ekibe sahip olan Midas'ın önümüzdeki 1 takvim işlem için planları ise yatırımcılarına Borsa İstanbul, en iyi kurlara sahip dolar alım satımı, kripto para alım satımı ve alternatif yatırım araçları arzetmek. 2020 yılını Ocak ayında Egem Eraslan ve Umut Bozkurt tarafından kurulan Midas'ın bugüne dek toplamda 12 milyon dolar yatırım aldığını da hatırlatalım.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/04/28/1-yilini-kutlayan-midas-100-bin-kullaniciya-ulasti