Canlı yayınlar ile spor dersleri veren bir girişim olarak karşımıza meydana çıkan 33.fit'ten başlangıçta geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz Ocak ayında ise 6 ay içinde toplamda 330 binden pozitif dakika izlendiğini de duyuran 33.fit, aktüel verilerini ve yeni özelliğini bizlerle paylaştı.

Edindiğimiz bilgilere göre canlı yayın ve tescil spor dersleriyle, 6 öbür kategoride hizmet veren 33.fit, özel perhiz hizmeti sunmaya da başladı. 33.fit'in diyet hizmetini yaygın bir şekilde verebilmek için Memorial Hastaneleri ile anlaştığını da ekleyelim.

Memorial Hastanesi diyetisyenleri, 33 üyelerinin kendilerine özel spor programlarını aldıktan ve üyelerin ihtiyaçlarını dinledikten sonra onlara uygun perhiz programlarını oluşturuyorlar. 33.fit göre bizimle paylaşılan bilgilere göre platformun 12 bin üyeye ulaştığını da belirtelim.

Üyelerinin kendilerine özel hazır ders programları ile birlikte ücretsiz beslenme uzmanı görüşmelerini yapıp, hedeflerine daha kolay ulaşabildiğini aktaran 33.fit'in kurucu ortağı Can Turanlı, üyelerinin talep ettiği heyecanlandırıcı yeni özelliklerin yolda olduğunu da sözlerine ekledi.

Kurumsal çözümlerinden de bahseden Turanlı, firmaların ihtiyaçlarına göre özel hazırlanan spor programları ve şirket içi spor etkinlikleriyle, çalışanların ayrıca spor yapmasını ayrıca de iş açık havada da sosyalleşmesini sağladıklarını dile getirdi. 33'ün kurumsal tarafta McKinsey, Şölen Çikolata, Hopi ve FutureBright gibi kayda değer müşterilere sahip olduğunu da ekleyelim.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/05/12/12-bin-uyeye-ulasan-33-fit-ozel-diyet-hizmeti-sunmaya-basladi