YouTube, Türkiye için platformunda en çok izlenen videoları açıkladı. En fazla izlenen videolar aralarında Kırmızı oda ve Masumlar Apartmanı gibi dizilerin yer alması dikkat çekti. Müzik videolarında ise 2020'nin yıldızı Rap müzik oldu. 

YouTube'da 2020'nin en fazla izlenen videoları

Başrol oyuncusu Binnur Kaya'nın psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandırdığı Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı birincil günden beri gündemi bolca meşgul etti. Özellikle Binnur Kaya'nın canlandırdığı karakterin Memeleşmesi de bunda önemli rol oynadı. Başarılı dizinin birincil bölümünün 10.9 milyon izlenmeye ulaştığını belirtelim. 

İnternetin bir öteki yıldızı, kediler 2020'nin engebeli günleriyle başa çıkma yöntemlerimizden biri oldu. Komik sakarlıklarının ötesinde şirinlikleriyle de içimizi ısıtan kediler, Pisi TV'nin başarısını özetliyor. Trend videolar arasına girmeyi başaran Pisi TV, Konuşan Kediler 20 videosu ile 16 milyon görüntülemeye ulaştı.  

Fazla Güzel Hareketler oyuncularının da yıl boyunca skeçleriyle izleyicilerin gündeminde olduğunu belirtelim.  Survivor programından esinlenen bu birim de 13 milyon izlenme ile öne çıkanlar aralarında yer aldı.

Bütün liste ise şöyle: 

ENES BATUR - DOLUNAY TİKTOK VİDEOLARI TEPKİ Hurvivor (46.Bölüm) - Fazla Güzel Hareketler 2 WHATSAPP'ın 10 GİZLİ ÖZELLİĞİ (Silinen Mesajları Okuma, Mavi Tik Hilesi, Engeli Kavrayış) Konuşan Kediler 20 - En Gülünç Kedi Videoları Masumlar Apartmanı - 1. Bölüm NİSA SAHNEYİ SALLADI! | Survivor Birleşme Partisi Kırmızı Oda | 1. Birim Hoca 1. Bölüm BİLAL HANCI - KIŞKIRTMA THIS IS MY LABORRRR !!! (Sevdanın Böylesini) GACI OLİMPİYATLARI #1 w/ Ali Biçim & Berkcan Güven & Efe Uygaç & Rıdvan

Youtube'da 2020'nin en çok izlenen müzik videoları

Tıpatıp Spotify'da olduğu gibi YouTube'da da 2020 yılına rap'in yılı oldu. Murda'dan Ezhel'e, Reynmen'den Gazapizm'e YouTube'da en çok izlenen 10 müzik videosunun çoğunluğunu rap şarkıları oluşturuyor: 

Murda & Ezhel - Bi Sonraki Hayatimda Gel (prod. Spanker)  Zehra - Cennetten Çiçek Ece Mumay - Galaksi Reynmen - Leila  Gazapizm - Unutulacak Dünler Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum DİDOMİDO feat. EGLO G - NİMET Ziynet Sali - Kalbim Tatilde Murda - Eh Baba (prod. Rockywhereyoubeen) Urban Transformations in My Head

Youtube'da Kasım en fazla izlenen reklamları

Sahibinden.com sizce ne çağrıda bulunmak? “İkinci elde dilediğin ürünü hemencecik elde etmek, satmak, keşfetmek çağrıda bulunmak” diyen sahibinden.com, YouTube Ads Leaderboard Kasım birincisi oldu. Onu Efsane Kasım Başladı ile Hepsiburada, ve Dyson Hava Temizleyici Fanlar ile Dyson peşine düşüp takip etti. 

sahibinden.com seslenmek ikinci elde dilediğin ürünü derhal almak, satış, keşfetmek aramak.  Efsane Kasım Başladı Dyson Hava Temizleyici Fanlar  TRENDYOL SÜPER İNDİRİM GÜNLERİ BAŞLADI! Önümde Kış Üstümde LC Waikiki 11.11'de İndirim Şov Başlıyor!  Ford Focus | Niçin Var? | Ford TR Beko Efsane Cuma'da Efsane İndirim! Ayrım Yaratan Öğretmenler 82 yıldır her 10 Kasım'da bütün Türkiye yağmur yağmadan ıslanıyor. #DinmeyenYağmur  Kaynak: webrazzi.com